4 Ka Dalgıç Motoru

fatih mah. oto parçacılar sitesi koza sok. no:5 selçuklu / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 8 ve toplamda 329 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

4 Ka Dalgıç Motoru

fatih mah. oto parçacılar sitesi koza sok. no:5 selçuklu

4KA;  Dalgıç Pompa ve Hidrofor Sistemleri satış pazarlama alanında faaliyet göstermektedir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla  hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Firmamız ; Pentax, Sea Land, Depomaxi, Coras, Leo, Water Drop, Kleemann ve Sumak Ürünlerinin Bayiliğini Yapmaktadır.

Ürün yelpazemizde; Dalgıç ve Santrifüj Pompalar, Hidroforlar, Yangın Pompaları ve Yangın Hidroforları, Milli Pompa ve Genleşme Tankları, Su arıtma cihazları, Modüler Su Depoları, Dalgıç Motorları ve Su Pompaları, Drenaj pompaları, Paket hidroforlar ve Jet Motorlar yer almaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli bilgi ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.

MİSYONUMUZ;
Müşterilerine en hızlı ve kaliteli çözümleri en uygun şartlarda sunmak, hizmet verdiği sektörde Kalite, Güven, Uzman ekip ve İstikrarın yanında Dünya’nın ve Türkiye’nin en güvenilir markalarıyla el ele sorunsuz ürün ve yüksek hizmet kalitesi

VİZYONUMUZ;
Müşterilerimize faaliyet alanımızla ilgili ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmak.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *