Afşarlar Tarım | aydın pellenc afşarlar tarım , pellenc aydın afşarlar tarım , pellenc afşarlar tarım aydın , aydın zeytin hasat makinası

- / Bitlis
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 276 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Afşarlar Tarım | aydın pellenc afşarlar tarım , pellenc aydın afşarlar tarım , pellenc afşarlar tarım aydın , aydın zeytin hasat makinası

Afşarlar Tarım

 

Başta Pellenc zeytin hasat makineleri olmak üzere diğer Pellenc marka tarımsal makinelerin Aydın Bölge bayiliği ve satış sonrası servis hizmetlerini yürüten Firmamız kurucuları nesiller boyunca zeytincilik yapan bir aileden gelmektedir.

aydın pellenc afşarlar tarım

Bu gün itibariyle de zeytinyağı üretimleri devam etmekte olup makineli zeytin hasadının Aydın’daki öncülerindendirler.

 

 

Gerek makineli zeytin hasadı gerekse organik zeytin üreticiliği alanındaki öncü ve örnek işletmeciliklerinden dolayı Aydın Valiliği’nin yılın örnek çiftçi ödülünü almışlardır.

aydın pellenc afşarlar tarım

Kendilerinin de zeytinci olmaları ve yıllardır sadece Pellenc zeytin hasat makinelerini işletmelerinde bizzat kullanmaları zeytincinin sorunlarını çok iyi bilen çiftçiler olarak zeytin hasadında makineleşmenin yararlarını bizzat tecrübe etmişlerdir.

aydın pellenc afşarlar tarım

Zeytin dostu Pellenc zeytin hasat makinelerinin randımanın yüksekliğini, sağlamlığını ve kullanım kolaylığını kendi işletmelerinde bizzat yaşamışlardır.

Pellenc zeytin hasat makinelerinin bayilik ve servis hizmetlerini üstlenerek zeytin üreticisi olmaktan gelen bu birikimlerini zeytin üreticileri ile paylaşma fırsatı oluşmuştur.

Ayrıca; siz zeytin üreticilerine önerebilecekleri bir makinenin satış ve servis hizmetlerini sunma görevini almanın mutluğunu yaşamaktadırlar.

Bundan sonra da Pellenc zeytin hasat ve diğer tarım makineleri Afşarlar ile daima size yakın ve sizinle olma politikasını sürdürecektir.

aydın pellenc afşarlar tarım

Kalite Politikası, *Üretimini ve ithalatını yaptığı ürünlerin satışı ve satış sonrasında en ufak bir mağduriyete sebep vermeyecek şekilde müşteri memnuniyeti. * Güncel üretim teknolojilerini üretimimize entegre ederek ve sürekli geliştirerek, ürün kalitesini arttırmak ve maliyetlerini düşürmek. *Başarı azmine sahip çalışanların bireysel yeterliliklerini arttırmak. *Garanti kapsamında olan ürünlerin servis hizmetlerini herhangi bir masraf çıkarmaksızın eksiksiz yerine getirmek.

 

aydın pellenc afşarlar tarım , pellenc aydın afşarlar tarım , pellenc afşarlar tarım aydın , aydın zeytin hasat makinası , zeytin hasat makinası aydın , aydın zeytin hasat makinesi

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *