Akpınar Elektrik Bobinaj | yenimahalle endüstriyel temizlik makinası arıza bakım yapanlar | yenimahalle elektrikli el aletleri tamir bakım yapanlar

İvedik OSB Özpetek Sanayi Sitesi 1408. Sokak (Eski 624.Sokak) No:8 Yenimahalle / Adiyaman
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 2 , Nisan ayında 8 ve toplamda 292 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Akpınar Elektrik Bobinaj | yenimahalle endüstriyel temizlik makinası arıza bakım yapanlar | yenimahalle elektrikli el aletleri tamir bakım yapanlar

0
0
İvedik OSB Özpetek Sanayi Sitesi 1408. Sokak (Eski 624.Sokak) No:8 Yenimahalle

Akpınar Elektrik Bobinaj
 
20 yıllık tecrübeye sahip bir ekip tarafından 2010 yılında Ankara'da kurulan firmamız, endüstriyel temizlik makinaları, elektrikli el aletleri, ağırlık vinçleri, hidroforlar, su pompaları, havalandırma motorları, klima santralleri başta olmak üzere her tür makinanın satışını ve servis, mekanik ve elektrik bakım ve onarım, sarım işlerini yapmaktadır.

Firmamız, CLEANVAC ve SAFRAN endüstriyel temizlik makinalarının yetkili teknik servisidir. BOSCH, HITACHI, DEWALT, MAKITA, METABO ve diğer marka makinalar için özel servis hizmetleri de firmamız tarafından sağlanmaktadır.

20 yıllık tecrübemiz ile elektrikli el aletleri tamir bakım, elektrik motorları AC/DC her türlü mekanik ve elektrik arıza bakım sarım işleri, kompresör, su pompaları, yük vinci, havalandırma motorları tamir bakımı uzman personelimiz tarafından yapılmaktadır.

Matkaplar, taş motorları, sunta kesme, dekupaj, planya, freze, hilti gibi malzemelerin ve her türlü elektrikli el aletlerinin hem tamiri, hem de teknik servis hizmeti firmamızca sağlanmaktadır.

Akpınar Bobinaj'da her türlü hırdavat malzemesini satın alabildiğiniz gibi, her türlü hırdavat markasına ait parçayı da firmamızdan rahatlıkla temin edebilirsiniz.


yenimahalle endüstriyel temizlik makinası arıza bakım yapanlar , yenimahalle elektrikli el aletleri tamir bakım yapanlar , yenimahalle yük vinçleri tamir bakım hizmetleri , yenimahalle hidrofor tamiri yapanlar , yenimahalle su pompası arıza bakım yapanlar , yenimahalle havalandırma motoru teknik servis hizmetleri , yenimahalle klima santralleri teknik servisi

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *