AKSEVİNÇ PARK

Meram San.Müceddet sok No 25 Meram KONYA / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 9 ve toplamda 294 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

AKSEVİNÇ PARK

Meram San.Müceddet sok No 25 Meram KONYA

 

       AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ kuruluş tarihi olan 1984 yılından günümüze sektörünün öncü firmaları arasında yer alan tecrübesiyle hizmet alanında her türlü ihtiyacıyla cevap veren bir kurumdur.

 

       Park bahçe sistemleri alanında hizmet veren AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ kaliteli işçiliği ve güveni, hizmet ilkesi olarak benimsemektedir.

 

       Üründe ve hizmette kalite zamanında teslimat sosyal sorumluluk ve ekip çalışması gibi ilkeleri kurumsallık için vazgeçilmez değer olarak kabul eden AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ gelenekselliğe duyduğu saygıyı ileri teknoloji ve yeniliklerle birleştirerek uzun ömürlü hizmetler sunmaktadır. Aldığı her işi eksiksiz olarak yerine getirerek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

 

         Park bahçe sistemleri üzerine yoğunlukta çalışan AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ özellikle oyun ve eğlence gruplarında dayanıklılığı estetiği tercih ederek park bahçe sistemlerinin vazgeçilmez firması haline gelmiştir. Alanında uzman kadrosu ile kaliteli hizmet çizgisini benimseyerek sektörün tercih edilen kurum olmuştur.

 

          AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ aldığı her projeyi müşterilerinin ihtiyacı ve beklentisi çerçevesinde eksiksiz ve kaliteli bir şekilde sonuçlandırarak kendilerine duyulan güveni hak etmeyi ve bu güveni her geçen gün arttırmayı amaçlamaktadır.

 

          AKSEVİNÇ PARK BAHÇE SİSTEMLERİ deneyimli teknik ekibi güler yüzlü müşteri temsilcileri ile sektördeki teknolojik yeniliklerin en kaliteli uygulamaların öncüsü olmaya yaşadığımız mekanlarda çevrenin doğal güzelliğini bozmadan estetik ve dekoratif bir güzellik katmaya devam edecektir.

                                                                                

 

 

                                                                  SAYGILARIMIZLA

 

                                                          AKSEVİNÇ PARK LTD ŞTİ

 

 

 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *