AKSOY HAVALANDIRMA | sakaryada havalandırma yapanlar , sakaryada havalandırma firmaları , sakaryada havalandırma , sakaryada havalandırma bacası yapan

Tekeler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi No: 176 Adapazarı / Sakarya / Van
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 8 ve toplamda 269 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

AKSOY HAVALANDIRMA | sakaryada havalandırma yapanlar , sakaryada havalandırma firmaları , sakaryada havalandırma , sakaryada havalandırma bacası yapan

Tekeler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi No: 176 Adapazarı / Sakarya

AKSOY HAVALANDIRMA

Havalandırma Nedir?

 

 

Hava geçişlerini zorlaştıran ya da tamamen kapatan mekanlarda, doğal ya da cihaz yardımıyla hava geçişlerinin sağlanması işlemidir. Havalandırma sistemleri hava geçiş işlemlerini yaparken kötü işlevli havayı, gazları, ortam maddeleri ile kirlenmiş havayı mekandan dışarı çıkarırken mekana temiz hava girmesini sağlar.

Havalandırma Hakkında:

AKSOY HAVALANDIRMA sistemlerinin çalışma prensibinde fanlar aracılığı ile temiz havayı çeker ya da kirli havayı ortamdan uzaklaştırılır. Hava şartlarına uyum gösteren havalandırma sistemlerinin denetim ve uygulamaları basittir. Bu nedenlerden zorunlu ya da zorunlu olmayan alanlarda dolayı oldukça sık kullanılmaktadır.

Hava sistemlerinin uygulandığı alanda cihaz yardımıyla hava içeri giriyor, organik yollar ile atılıyorsa; mekan içinde düşük pozitif basınç oluştuğundan hava akımı dış alana doğru sızma yapar. Bu sistem hastanelerin tecrit koğuşları ile atmosferinde toz ve zararlı gaz bulunan fabrikaların bürolarında kullanıldığında, ortam temiz kalır. Hava organik yollar ile içeri girer cihaz yardımıyla dışa salınım yapılırsa düşük bir negatif basınç oluşacağından hava sızıntısı içeri doğru gerçekleşir. Küçük çaplı laboratuvarlar, otel mutfakları ve genel tuvaletler gibi yerlerde koku ve dumanların bina dışına çıkmasını önlemek için bu sistem tercih edilir. Çevreye dost uygulamalar kullanan bazı tesislerde; toz, boya spreyi, duman, zararlı gazlar gibi kirletici etkisi bulunan maddelerin dışarı çıkmaması için uygulanır.

Kullanım alanına göre fan seçimi yapılır havalandırma sistemlerin çalışma şekilleri buna bağlı olarak değişkenlik gösterir. Evlerde ve bürolarda serinlemek amacıyla, bir şaft üzerine üç ya da üstü sayıda kanadın dizildiği basit disk ve pervane türü vantilatörler kullanılır, ama bunlar ısıtıcıların, filtrelerin ya da bacaların önünde çalıştığında çok gürültü yapar ve oldukça verimsizdir.

Hareketli ve özel sistemli aerodinamik profilli kanatları olan eksenel fanlar daha verimlidir. Yine bu fanlarda hızları yüksek olduğundan gürültüye neden olur. Bu gürültü uygun biçimde tasarımlanan susturucularla soğutularak yok edilebilir.

Bir diğer fan çeşidi merkezkaç düzenekli (santrifüj) fanlardır, silindir şeklinde bir kaba oturtturulan ve şaft ya da göbek miliyle eşeksenel durumda tutturulmuş eğimli kanatlardan oluşur. Çalışma esnasında hava, şaft boyunca emilip kanatların sağladığı merkezkaç kuvvetiyle, sarmal çıkıştan dışarı atılır.

Merkezkaç düzenekli fanlar güçlü hava akımı yaratmalarının yanı sıra, bu çalışmayı yaparken aşırı hız ve gürültü yapmazlar. Bu özellikleri ile sessiz mekanlarda yaygın biçimde kullanılır. Küçük konvektörler ve elektrikli ısıtıcılar gibi aygıtlarda sınırlı olarak kullanılan başka bir fan türü de, eksenel ve merkezkaç düzenekli fanların birleşmesinden oluşur, bu çeşitte hava uzunca bir silindir kabın içinden geçerek bir baştan emilir diğer uçtan dışarı atılır.

 

Hizmetlerimiz

 

havalandirme
- Ücretsiz keşif
- Danışmanlık
- Projelendirme
- İmalat
- Montaj
- Teknik destek ve bakım


İmalatlarımız

 

 

havalandirma
- Prizmatik kanallar
- Dairesel hava kanalları
- Sığınak havalandırma santralleri
- İmalat ve montajı
- Havalandırma kanalları

 

 

 
sakaryada havalandırma yapanlar , sakaryada havalandırma firmaları , sakaryada havalandırma , sakaryada havalandırma bacası yapanlar , sakaryada baca yapanlar , sakaryada havalandırma bacası yapanlar 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *