Aqua Spor Kulübü

Osman ağa Mah. Kırtasiyeci Sok. Çağdaş iş hanı No: 48 Kat: 2 Daire: 9 P.K: 34710 Kadıköy / İSTANBUL / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 5 ve toplamda 293 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Aqua Spor Kulübü

Osman ağa Mah. Kırtasiyeci Sok. Çağdaş iş hanı No: 48 Kat: 2 Daire: 9 P.K: 34710 Kadıköy / İSTANBUL

Hakkımızda
1994 yılında temelleri atılan kulübümüz,Çalışmalarımıza yorulmadan devam etmektedir.Ulu Önder Atatürkünde dediği gibi Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur sözü bizim için ışık olmuştur. Amacımız : Geleceğe spor ahlakı ile yoğrulmuş, spor etiğini soluyarak yetişmiş sağlıklı nesiller Kazandırmak’tır. AQUA spor Kulübü olarak Bünyemizde Yaz kampı,Yaz okulu,Yüzme,Jimnastik,Basketbol,gibi Spor okulları ve Programlar yaparak Toplumumuza önemli katkı sağlamaktır.


Yetişkin & Çocuk Yüzme Kursu
Yüzme kurslarımızı aylık üyelik şeklinde yapmaktayız. Aylık üyelikler de ders süresi sekiz, hafta da iki gün birer saatten oluşmaktadır.Özel yüzme dersi,Yüzme kursu bay-bayan karma gruplar halinde yapılmaktadır. Yüzme derslerinde gruplar 8 veya 10 kişiden oluşmaktadır. Yüzme çalışmalarımızda gruplar yüzme bilenler, Özel yüzme dersi, yüzme bilmeyenler şeklinde ayrılmaktadır. Girilmeyen derslerin telafisi yapılmamaktadır.

Yaz Okulu
Çocuklarımıza bütün bir kışın sıkıcı havasını atmak için olanak tanıyan yaz okullarımız 1994 yılından bu güne uzman kadromuzla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. AQUA yaz okulu sayesinde unutulmaz bir yaz tatili fırsatı yakalayan çocuklar doğa ile iç içe olup aynı zamanda sportif ve sosyokültürel etkinliklerle gelişimlerini desteklemektedirler. Yaz okulu eğitim alanlarımızdan başlıcaları yüzme, basketbol, tenis olup branşlarında uzman eğitmenlerle yaz boyunca eğitim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Yaz Kampı
Yaz Kampı Türkiyenin en güzel sahil şeridinde, Toros dağlarının eteklerinde tarih, doğa ve denizin iç içe geçtiği Antalya – Kemer Çamyuva da bulunmaktadır. Kampçılarımız AQUA KAMP alanında konaklayacaklardır. 10 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan kendimize ait Bungalovlardan oluşan konaklama alanı çocuklarımızın severek zaman geçireceği özel hazırlanmış bir alandır. Ayrıca tesis içerisinde Binicilik Maneji , Eğitimli  Arap ve ingiliz Atı, Yüzme Havuzu, Okçuluk alanı bulunmaktadır.

Jimnastik Kursu
AQUA jimnastik kursu,çocuklarımız yaş gurubu ve seviyelerine göre  maksimum 8 – 10 kişilik gruplara ayrılarak, antrenörler eşliğinde çalışmalarını yaparlar. Cimnastik kursu çalışmaları her ders 1 saat olarak düzenlenir. Çalışmalarımız aylık katılım şeklindedir. Eğitim sonunda sporcular temel hareketler olan ; Öne Taklalar, Geriye Taklalar, Amutlar, Çember, Kipeler gibi temel hareketleri öğrenmiş olurlar.Jimnastik kursunda önce temel hareketler öğretilir.ileri seviye jimnastik için branşlaşma eğitimi alan sporcular, yarışmalara Aqua spor kulübü adına lisans alarak katılabilir.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *