Aris İstanbul |Şanlıurfa sağlıklı zayıflama |Şanlıurfa cilt bakımı yapanlar | Şanlıurfa saç ekimi

-- / Bartin
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 260 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Aris İstanbul |Şanlıurfa sağlıklı zayıflama |Şanlıurfa cilt bakımı yapanlar | Şanlıurfa saç ekimi

Aris İstanbul

Aris İstanbul Estetik Şanlıurfa Şubesi, 1997 Şubat ayında, İstanbul’da Turan Sayan tarafından, ileri teknik güzellik, epilasyon ve medikal estetik hizmetlerini sunmak üzere uluslararası bir medikal estetik merkezi olarak kuruldu. Medikal estetik alanında dünyayla aynı anda güncel teknikler uygulanmaktadır.

Aris İstanbul Medikal Direktörü Turan Sayan, ARES Medikal Aş. ninde sahibidir. Seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde önce uygulamalarla fark yaratarak dünya markası olmak misyonu ile kurulmuş ve ilk hastasını Şubat 1997 'de kabul etmiştir. 


Türkiye'nin 20 ilinde hasta kabul eden Aris İstanbul, her yıl daha fazla sayıda insana güvenli bir ortamda tedavi olmanın rahatlığını yaşatan, bir dünya markasıdır.

 Şanlıurfa sağlıklı zayıflama , şanlıurfa cilt bakımı yapanlar , şanlıurfa saç ekimi , şanlıurfa hacamat tedavisi , şanlıurfada botox yapanlar , şanlıurfa dudak botoxu yapanlar , şanlıurfa kaş konturü , şanlıurfa dudak konturü , şanlıurfa lazer epilasyon merkezi şanlıurfa herbalife , şanlıurfada güzellik merkezleri 

 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *