ARVET VETERİNER KLİNİĞİ, Beylikdüzü veteriner, Bahçeşehir Veteriner

Bahçeşehir / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 268 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

ARVET VETERİNER KLİNİĞİ, Beylikdüzü veteriner, Bahçeşehir Veteriner

Bahçeşehir

8 dönüm arazi üzerine kurulu merkezimizde siz ve köpeğinizin rahatı için biz burdayız.

Yorkshire Terier,Maltese,Şivava,Caveller,Alman Kurdu,Rottweiler,Domerman,Kaniş,Golden Retriever,Kıng Charles,Cocker,Mastiff,Schnauzer,İngiliz Setter,Chihuahua,Chow Chow,Labrador Retriever,Pekingese,Pug,Pomeranyalı(Boo),Sibirya Kurdu (Husky),Shih-Tzu,İran Kedisi,Van Kedisi,British Shorthair,Chinchilla,Himalayan,Scottish,Siyam Cinsi tüm evcillerimiz yeni yuvlarını beklemektedirler.
Köpek İtat Eğitimi
Köpek İleri İtaat Eğitimi
Köpek Tuvalet Eğitimi
Yavru Köpek Eğitimi
Köpek Alan Koruma Eğitimi
Köpek Davranş Bozuklukları Düzeltme Uzman ekibimiz tarafından verilmektedir.
Kedi ve köpekleriniz için özel hazırlanmış kennellerde(küçük ırklar ev) pansiyon hizmetimiz bulunmaktadır.

Pet Taksi hizmetimiz yeni başlamıştır.

Servisimiz 7/24 530 222 40 93
Veteriner Hizmetlerimiz 7/24 530 222 40 93
Yoğun Bakım Yoğun Bakım Acil Ünitelerimiz; acil vakalara müdahalede, pansuman, yara bakımı ve revizyonu,ilaç uygulamaları gibi konservatif tedavilerin yapılmasında her türlü teknik donanıma sahip olarak dizayn edilmiştir.

Test ve Tahlil Kliniğimizde idrar tahlili , idrar analizi , antibiyogram , çeşitli viral hastalıkların tanısı için test sistemi, mantar testleri ,deri, idrar ve gaita mikroskopik incelemeleri, yapılmaktadır.

Kısırlaştırma Pet hayvanlarınızı kısırlaştırmak veya cinsiyetsizleştirmek onların daha sağlıklı ve daha mutlu olmasını sağlar.Ve gebelikle ilgili güç doğum, doğum sonrası hastalıklar,uterus kanseri, pyometra gibi sağlık problemlerinden kurtulurlar.Biz de en güvenli ve sağlıklı şekilde bu uygulamayı gerçekleştirmek için profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz.

Muayene Tedavi Aşı Polikliniğimizde, can dostlarınızın her türlü dahili hastalığı, deneyimli ve donanımlı hekimlerimizce, profesyonel şekilde teşhis ve tedavi olanağı bulmaktadır.

Ultrason ve EKG Polikliniğimizdeki röntgen sistemiyle bütün muayenelerden fayda sağlamanız için çalışıyoruz.

Checkup Check up günümüzde insanlar için olduğu kadar pet dostlarınız için de önemlidir, erken teşhis henüz belirtilerini tam olarak göstermemiş hastalıkların önüne geçerek onları kurtarmamızı sağlar.( 3 ayda bir check up önerilendir.)

KBB Pet Hastalıkları Kliniğimizde can dostlarınızın kulak , burun , boğaz tedevileri sabır ve sevgiyle gerçekleştirilir.

Göz Muayenesi ve Tedavisi Polikliniğimiz sevgili dostlarınızın göz sağlığını korumak ve her türlü zararı yok etmek için başarılı kadrosuyla hizmetinizdedir.

Doğum Gebeliğin 18. gününden sonra gebelik teşhisini , gebelik süresini, doğum tarihini, yavru sayısını, yavru kalp atımlarının tespitini, yavru anomalilerini en son teknoloji cihazlar ile yapmaktayız.Güç doğumlarda sezaryen operasyonu başarı ile gerçekleştirilmekte, doğuma yardım ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir

Deri Hastalıkları Polikliniğimizde dostlarınızın her türlü deri hastalıklarıyla , uzman ekibimiz yakından ilgilenir.

Geriatrik Bakınım Obezite, osteoarterit, böbrek-kalp-karaciğer hastalıkları, tümör ve kanser, diabet ve tiroid yetmezliği gibi hormon bozuklukları pet dostlarmızın yaşı ilerledikçe karşılaşabileceğimiz bazı hastalıklardandır.Polikliniğimizde her türlü hormon tedavisi , geriatrik bakınım yapılmaktadır.

Digital Röntgen Polikliğimizde bulunan röntgen sistemimizle her türlü tarama özenle yapılır.

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz, sevgili dostlarınızın bütün ağız ve diş hastalıklarını gidermek ve onları eski sağlığına kavuşturmak için, deneyimli ve donanımlı hekimlerimiz tarafından tedavi olanağı sunar.

Ambulans Hizmeti Pet dostlarınız da insan dostlarınız kadar önemli , bu nedenle polikliniğimiz acil müdahale gereken zamanlarda ambulans hizmetiyle her zaman yanınızda.

Acil Müdahale Can dostlarınıza acil müdahale gerektiren durumlarda gerekli ekipman , bilgi birikimi ve sevgi dolu ilgimizle her zaman hizmetinizdeyiz.

Cerrahi Operasyon  Göz kapağı, conjuktiva ve gözde cerrahi müdahale     Yara ve apse sağaltımı     Kulak kepçesi ve dış kulak yolunun yaralanmaları, yabancı cisim çıkarma, apse ve tümörlerinin sağaltımı     Kemik dokuda meydana gelen kırıkların fikzasyonu, çıkıkların yerine konması     Fıtıklaşmalar    

Dişi ve erkek hayvanlarda kısırlaştırma (ovario-hysterectomie ve kastrasyon) işlemleri    

Yabancı cisim yutma, mide ve bağırsakta torsiyon (dönme) ve invaginasyon (düğümlenme) sağaltımları Böylesi cerrahi müdahale gerektiren durumlarda profesyonel ekibimiz , profesyonel ekipmanlarımızla siz ve can dostlarınız için hazır bekliyor olacağız.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *