Aytech Elektronik Güvenlik Sistemleri | kocaeli alarm , kocaeli alarm sistemleri , kocaeli kamera , kocaeli kamera sistemleri , kocaeli yangın alarm s

Atalar Mah. Pazar Cad. No :48 / B Yarımca Körfez / Muğla
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 2 , Mart ayında 9 ve toplamda 295 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Aytech Elektronik Güvenlik Sistemleri | kocaeli alarm , kocaeli alarm sistemleri , kocaeli kamera , kocaeli kamera sistemleri , kocaeli yangın alarm s

Atalar Mah. Pazar Cad. No :48 / B Yarımca Körfez

Aytech Elektronik

Hakkımızda

 

Aytech Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda proje, toptan ve perakende satış faaliyetleri gösterir .Dünya lideri olan bir çok ürünün sizlere ulaşmasında aracı olmaktayız. Kullandığımız ürünlerin tamamını, dünyadaki en iyi kalite, en uygun fiyat ve garantiyi sağlayan ürünlerden seçmiş olmamız sorunsuz sistemler oluşturmamızı/oluşturmanızı sağlamaktadır. Verdiğimiz hizmetin ve sizlere ulaştırdığımız ürünler vasıtasıyla, "en iyi kaliteyi en uygun fiyata almanızı sağlamak ve bununla ticaretimizi geliştirmek" üzere yola çıktık.

Şirketimiz Müşteri Memnuniyeti'ni temel ilke edinmiştir. Bizler, bizi seçen kurumların ve şahısların memnuniyetinden ortaya çıkabilecek yeni müşterilerin, bizleri daha da büyüteceğini düşünmekteyiz. Bu sebepten dolayı ilkemiz: Memnun Müşteri = Yeni Müşteridir.

 

Elektronik güvenlik sistemlerindeki 1995 yılından bu yana edinmiş olduğumuz tecrübemizle ve uzman kadromuzla dün olduğu gibi yarında yanınızda olacağız.

 

Vizyonumuz

Bireysel ve kurumsal güvenlik ihtiyaçlarının güvenilir, uygulanabilir, ileri teknoloji çözümler ile karşılanması ve hizmetlerin tüm bireylere, ihtiyaçlarına uygun optimum maliyet ve kalitede ulaştırılması; güvenlik sektörünün gelişerek, rekabetin yeni teknolojiler ve satış sonrası hizmetler bazında yaratılmasına öncülük etmek, ulusal/uluslararası arenada günümüz koşullarının kaçınılmaz sonucu olan ve ivme kazanarak büyüyen güvenlik sorunlarının etkili ve risksiz çözümlerle buluşturulmasıdır.

 

Misyonumuz

Alanında uzman, kendini kanıtlamış profesyonel markalarla çalışmaya devam etmek.
Kalite çıtasından ürün/çözüm güvenilirliğinden ödün vermemek, sektörde genel geçer iş anlayışını teknoloji odaklı, çağdaş ve dünya standartlarında bir yapıya dönüştürmek.
Sürdürülebilir hizmet ve düşük maliyeti aynı potada eritirken fiyat avantajı oluşturmak.
Bunu yaparken kalite çıtasını aşağı çekmemek, güvenilir hizmet ve ürünleri ulaşılabilir kılmak. ürün ve hizmetlerimizi sunarken, sosyal bir sorumluluk bilinciyle hareket etmektir.

 

 

 

kocaeli alarm , kocaeli alarm sistemleri , kocaeli kamera , kocaeli kamera sistemleri , kocaeli yangın alarm sistemleri , kocaeli yangın ihbar sistemleri , kocaeli araç takip sistemleri , kocaeli personel takip sistemleri , kocaeli parmak okuyucu , kocaeli perkotek sistemi satan yerler , kocaeli kartlı geçiş sistemleri , kocaeli kartlı geçiş sistemi yapanlar , kocaeli turnike sistemleri , kocaeli turnike sistemi yapanlar , kocaeli santral sistemi yapanlar , kocaeli otopark bariyer sistemleri , kocaeli site otopark bariyerleri , kocaeli site için otopark bariyerleri , kocaeli elektrik tesisat , kocaeli elektrik bakım , kocaeli elektrik taahhüt , kocaeli oto ses sistemleri , oto ses sistemleri kocaeli , kocaeli oto görüntü sistemleri , kocaeli araç park sistemleri , kocaeli araç park uyarı sistemleri

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *