Başaran Granit Mermer| Kocaeli Gebzede Granit Mermer Ustaları| Kocaeli Gebzede Granit Mermer Firmaları| Kocaeli Gebzede Granit Mermer İmalatçıları|

Sultan Orhan Mah. Kesit San.Sit. 2006 Ada No:4 Gebze / Muğla
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 7 ve toplamda 291 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Başaran Granit Mermer| Kocaeli Gebzede Granit Mermer Ustaları| Kocaeli Gebzede Granit Mermer Firmaları| Kocaeli Gebzede Granit Mermer İmalatçıları|

Sultan Orhan Mah. Kesit San.Sit. 2006 Ada No:4 Gebze

Başaran Granit Mermer Kocaeli

Günümüzde en dayanıklı ve prestijli yapı malzemesi olan granit, inşaat sektörünün ülkemizdeki gelişmesine paralel olarak her geçen gün daha fazla talep görmektedir. Günümüzün modern yapılarının özellikle dış cephe kaplamalarında ve yer döşemelerinde müşteri projeleri doğrultusunda granite şekil veren , sektörün öncüsü konumundadır.

Dünya granit sektörünün son teknolojisiyle kurulmuş ve geçen yıllar boyunca da daima yenilikleri takip edip yatırımlar yaparak hep modern ve yeni kalmış fabrikasında kendi granit ocaklarından elde ettiği granit bloklarını işlemenin yanı sıra yurt dışından ithal ettiği zengin renk ve doku çeşitliliğine sahip granit bloklarını da işleyerek müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi ile her zevke hitap edecek şekilde sunmaktadır.

 

MİSYON VE VİZYON

Mermer ve Granit sektöründeki tüm global yenilik ve teknik gelişmelerin takipçisi olmayı, aynı zamanda bu gelişmelerin bölgedeki uygulayıcısı ve öncüsü olmayı kendimize misyon edindik.

Kaliteli ürün ve hizmet sağlamanın temel gereklilikleri olan modern teknoloji, kaliteli ekipman ve deneyimli işgücü kullanarak, müşteri odaklı kalite politikası çerçevesinde, güçlü sinerji ile çalışmalar yapmaktır. Bölgede Mermer ve Granit sektörü denilince akla gelen ilk firma olmayı, bu hedefini gerçekleştirirken de misyonundan ve ticari ilkelerinden taviz vermemeyi kendisine vizyon edinmiştir.

 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *