BEKA BETON KALIP | Konya Beton Kalıpları | Konyada Beton Kalıp Firmaları | Kalıp İmalatı | Kalıp Üretimi

TATLICAK MAH. KONİMSAN SAN. ÜMMÜGELİN SK. NO:18 KARATAY / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 9 ve toplamda 258 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

BEKA BETON KALIP | Konya Beton Kalıpları | Konyada Beton Kalıp Firmaları | Kalıp İmalatı | Kalıp Üretimi

0
0
TATLICAK MAH. KONİMSAN SAN. ÜMMÜGELİN SK. NO:18 KARATAY

 "Sizin prestijiniz, bizim işimizdir" prensibiyle siz değerli dostlarımızın, müşterileriniz nezdinde ki prestijiniz için çalışan ve yine siz değerli dostlarımıza hizmeti ilke edinen ve bu hizmeti en doğru, en güzel ve en profesyonel şekliyle sunmaya çalışan bir hizmetler topluluğuyuz.

BEKA BETON KALIPYaşam alanlarınızın zerafet ve şıklığı alanında faaliyet göstermektedir.

İmalat, teslimat ve montajında uzman ekibi size güven verecektir. Hizmet ve ürün kalitesini en üst seviyede tutmakta olan firmamız, ihtiyaç ve taleplerinize ekonomik ve çabuk çözümler sunmaktadır.
 
Beka Beton Kalıp Duvar beton kalıpları alanında kaliteli ürünleriyle ve tercrübenin ürünü estetik ürünleriyle kendisini kanıtlayan  bir firmadır.
 
İmalat ve hizmet sürecinde tecrübeli ve teknik personeli ile pek çok ürünün altına imza atmıştır. Gelecekte de kaliteden ödün vermeden çalışanları ile birlikte bu sayıyı yükseltmeyi hedeflemektedir.
 
Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.
 
Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sektördeki imalatına devam etmekte olan firmamız, Sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.

MİSYONUMUZ 
Sürekli yenilikçi ve yaratıcı düşünen, müşterilerinin geleceği için sorumluluk bilinciyle çalışan, kalite kavramını özümsemiş ve bunu yaptığı işlere yansıtabilen, değişimi hissedebilen, hizmetin en kalitelisini ve ürünün de en iyisini sunabilen bir kurum olmaktır.
VİZYONUMUZ
Odaklandığımız Anlayış "Müşteri Memnuniyeti"dir. Müşterimizi Dostumuz Görür, Memnuniyetini Sağlamayı İlke Kabul Ederiz. Her Çalışmayı Bir Proje Olarak Görürüz ve Her Yeni Çalışmanın Daha Öncekileri Geçmesi İçin Çalışırız.

 

konyada duvar kalıpları imalatı,konyada duvar kalıpları satışı,konyada balkon kalıpları üretimi,konyada inşaat kalıp firmaları,konyada merdiven kalıplarının satışı,konyada minare kalıpları imalatı,konyada kolon kalıpları üretimi,eskişehir beton kalıp firmaları,adanada beton kalıpları,trabzon beton kalıp, ordu beton kalıp, meram beton kalıp nevşehir beton kalıp ,antalya beton kalıp, ereğli beton kalıp, gaziantep beton kalıp

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *