Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi | Konya Kuluda bağımlılık merkezleri | Konyada fizyoterapi | Konya Kuluda psikiyatri

KARŞIYAKA MAH.ANKARA-KONYA ÜZERİ.NO:16 KULU / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 5 ve toplamda 308 ayrı kişi ziyaret etti.
0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi | Konya Kuluda bağımlılık merkezleri | Konyada fizyoterapi | Konya Kuluda psikiyatri

KARŞIYAKA MAH.ANKARA-KONYA ÜZERİ.NO:16 KULU

Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

 

İdeal Sevgi Dünyası Eğitim Kurumu olarak 01.10.2007 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak kapılarını Kulu ve Cihanbeyli Halkına açtı. 01.04.2009 tarihinde hizmeti durma noktasına gelmiş başka bir kurumu da bünyesine aldı.

01.05.2010 tarihinde kurucusu ve emekçisi Bayram KÜÇÜKERDOĞAN vefat etti. Veli, Öğrencileri ve Personelinin kalbinde taht kuran Kurucu Bayram KÜÇÜKERDOĞAN’IN Kurumda ki Lakabı BEREM DEDE idi. Berem Dede ismini yaşatmak için 11.04.2011 tarihinde Kurumun ismini Özel Kulu Berem Dede Eğitim kurumu olarak değiştirildi.

Karşıyaka Mah. Konya_Ankara yolu No:20 Kulu/Konya adresindeki 800 m2 kapalı alan 2000 m2 de çocuk parkı, oyun alanı, geniş otoparkı ve yeşil alanı ile hizmet vermektedir.

Başarılı ve özverili çalışmalarıyla, yöremizde tek ve marka olmasında büyük emeği ve alın teri bulunan ve büyük BEREM DEDE Ailesinin temel unsurlarından birini oluşturan; 40’ı aşkın kadromuzun ve geçmişte beraber olduğumuz çeşitli nedenlerden dolayı bizden ayrılmak zorunda kalan ve şuan aramızda bulunmayan, ülkemizin çeşitli bölgelerinde mesleğini ifa eden her kademede ki çalışanlarımızın çalışmalarını da takdir ediyor kendilerine Şükranlarımızı sunuyoruz.

Eğitim, toplumun gereksinim duyduğu, sosyalleşmiş bireylerin yetiştirilmesine sistemli bir katkıda bulunmaktır. Berem Dede Özel Eğitim Kurumu; Özel Eğitime ilgi duyan veya katkıda bulunan kişilerin veya kurumların yanında olmakla birlikte, bu kişilere ve kurumlara her zaman kucağını açmıştır.

Berem Dede Özel Eğitim Kurumu ilan ettiği hedefleri gerçekleştirmek için 2007 yılından başlayarak yazılı basında, Konya’daki yerel ve bölge televizyonlarında özel eğitime muhtaç bireylerin eğitimi ve özel eğitimin önemi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına birçok program yapmıştır. Bundan sonra da yapacağı programlarla ve çıkaracağı 3 aylık dergilerle çalışmalarını sürdürecektir. Bizler, “Tüm fiziksel donanımlarıyla, araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle gittikçe gelişen bir kurum olma kimliğini sürdürmeyi” ilke ediniyoruz. Bizler, insan eğitmenin bilinci içinde olduğumuzu ve sağlıklı bir eğitim süreci sağlayabilmek için her zaman fikirlerinizi, önerilerinizi paylaşabileceğiniz bir kurum olmayı vaat ediyoruz. Kurum ve Kuruluşlarıyla alanında örnek olan ve birçok ilkleri başaran, eğitime ve kamuoyuna katkılarıyla marka olmamızda emeği geçen, Özel Eğitim Alanındaki çeşitli projelerde ve kültür sanat etkinliklerinde yanımızda ve yakınımızda hissettiğimiz kişi ve kuruluşlar ile “Artık çaresiz Değilsiniz; Gelin Birlikte Başaralım” sloganımıza icabet eden değerli velilerimize Berem Dede Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

Konyada Rehabilitasyon Merkezleri , Konya Kuluda Rehabilitasyon Merkezleri , Konya Rehabilitasyon Merkezi , Kulu Rehabilitasyon Merkezi , Konya Kuluda psikiyatri , Konya Kuluda bağımlılık merkezleri , Kuluda bağımlılık merkezleri , Konyada bağımlılık merkezleri , Konyada akademik destek grubu , Konyada rehberlik ve psikolojik danışmanlık , Kulada fizyoterapi , Konyada fizyoterapi yapan firmalar , Konyada fizik tedavi , Kulada fizik tedavi , Konya bedensel engelliler , Konyada otizm, Kulada otizm , Konya Kulada otizm

 


Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *