Berk Halı Yıkama Fabrikası | boluda halı yıkama şirketleri , boluda halı yıkama fabrikaları , boluda halı yıkama yapanlar , boluda stor yıkama yapanla

- / Diyarbakir
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 5 ve toplamda 234 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Berk Halı Yıkama Fabrikası | boluda halı yıkama şirketleri , boluda halı yıkama fabrikaları , boluda halı yıkama yapanlar , boluda stor yıkama yapanla

Berk Halı Yıkama Fabrikası

Bolu Berk Halı Yıkama firmamız halı temizliği işlemlerini teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak gerçekleştirmektedir.

 


Yıkanmasını istediğiniz halılarınız evinizden veya işyerinizden aracımız ile personelimiz tarafından teslim alınır ve fabrikamızda en iyi şekilde yıkanıp tertemiz bir şekilde kapınıza kadar iade edilir.


Halı yıkama bilgi birikimi, deneyim ve titiz işçilik anlayışı gerektirmektedir. Bolu halı yıkama firmaları arasında yıllara dayalı deneyimi bulunan personelimiz, tüm halı yıkama işlemlerini memnun olacağınız en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.


Halı yıkama uygulamalarımız, sektördeki tüm yenilikler takip edilip uygulanmak suretiyle en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir.  

Kullanılan tüm temizlik malzemeleri ve ilgili bakım ürünleri kaliteli markalardan tercih edilmekte ve böylece temizleme ve yıkama işlemlerinde her zaman en iyi sonuç elde edilmektedir.

 

Halılarınızın temizliğinde bolu halı yıkama firması olarak bizleri tercih eden mutlu müşterilerimiz arasında sizleri de görmekten memnun oluruz.

 

boluda halı yıkama şirketleri , boluda halı yıkama fabrikaları , boluda halı yıkama yapanlar , boluda stor yıkama yapanlar , boluda perde yıkama yapanlar , boluda battaniye yıkama yapanlar , boluda uygun fiyata halı yıkama şirketleri 


Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *