BST LOJİSTİK | esenyurt nakliyat lojistik,istanbul nakliyat lojistik|İstanbulda komple taşıma yapanlar | Ümraniyede lojistik firmaları | Ortaköyde loj

Cumhuriyet Mahallesi 1993 Sokak No:35/197 Papatya 2 Rezidans - Esenyurt / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 221 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

BST LOJİSTİK | esenyurt nakliyat lojistik,istanbul nakliyat lojistik|İstanbulda komple taşıma yapanlar | Ümraniyede lojistik firmaları | Ortaköyde loj

*
Cumhuriyet Mahallesi 1993 Sokak No:35/197 Papatya 2 Rezidans - Esenyurt

 

 

BST LOJİSTİK kurulduğu yıllardan bu yana kara nakliyesi hizmeti vermiştir, buna ek olarak firmamızın temel esasları doğruluk ve dürüstlüktür.. Firmamız uluslararası, yurtiçi taşıma yapmaktadır.


KURUMSAL
Firmamız kurulduğu yıllardan bu yana kara nakliyesi hizmeti vermiştir, buna ek olarak firmamızın temel esasları doğruluk ve dürüstlüktür, Firmamız uluslararası yükleri özmal araçları ile yurtdışı taşıma yapmaktadır. Güvenimiz Adımızdan gelmektedir.
Firmamız uluslararası, yurtiçi karayolu nakliyesi yapmakta olup hattında iddialı hızlı ve güvenli hizmet vermekte olup müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bir anlayış içinde bulunmaktadır.
 
VİZYONUMUZ
Profesyonel, eğitimli, motive personelimizle, sürekli gelişen teknolojiyi kullanarak, kaliteli, verimli ve müşteri odaklı hizmetler sunmak, böylelikle kargo sektöründe karlı büyümemizi ve liderliğimizi sürdürerek müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır.
Bölgemizin en teknolojik ve geniş kapsamlı çalışan lider kuruluşu olarak, beklentilerin üzerinde taşımacılık hizmetleri sunmaktır.
Şirketimiz, Lojistik çözümlerini incelerken en iyi gönderim metodunu kullanmakta, ihtiyaçlara göre farklı çözümlerin farklı firmalar için en iyi seçenek olduğunu bilmektedir.
Firmamızın vizyonu ve temel amaçları, çağdaş teknolojiden maksimum derecede yararlanılır.

 
İstanbulda komple taşıma yapanlar , Ümraniyede lojistik firmaları , Ortaköyde lojistik , İstanbul esenyurtta parsiyel taşıma , Esenyurtta depolama firması , Esenyurtta kombine taşımacılık , İstanbulda lojistik dağıtım firmaları,esenyurt nakliyat lojistik,istanbul nakliyat lojistik

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *