Burak Otomasyon | ümraniyede cam dekorasyonu yapanlar | üsküdarda otomatik kepenk sistemleri

0551 731 39 40 / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 8 ve toplamda 329 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Burak Otomasyon | ümraniyede cam dekorasyonu yapanlar | üsküdarda otomatik kepenk sistemleri

Burak Otomasyon

Burak Otomatik Kepenk Olarak ; Bizim ve şirketimizin birinci hedefi müşteri memnuniyeti sağlamak ve verdiğimizhizmetin daima arkasında olmak olmuştur ve olacaktır. Bunun için verdiğimiz hizmet sonunda müşteriye sunduğumuz teknik destek ve 7/24 servis olanaklarımız bu hedefin en güzel kanıtları olmuş ve olmaya devam edecektir.

Sürekli değişen ve gelişen Pazar şartlarında, tüketicinin de talepleri göz önünde bulundurulduğunda, üretimde kullanılan hammaddenin kaliteli olması yetmiyordu. Bu amaçla kalite ve kalitenin devamı için yoğun emek harcama girişiminde ısrarcı olduk. Hiç şüphesiz ki bunda deneyimli teknik personelimizin, üretimin en başından en sonuna kadar aşama aşama, kontrol ve takibinin de büyük katkısı oldu. Gelinen bu noktada firmamız belki “El emeği, göz nuru” deyiminin tam manasıyla yerini bulduğu ürün ve hizmetler ortaya koydu. Sektörümüzde üretim ve montaj esnasında harcanan emeğin bu denli önemli oluşu ve zaman içinde bunun pozitif sonuçlarının görülmesi, firmamızın sloganı olmuştur.

“ Kaliteye güven, emeğe inançla başlar.”

Yükselmek ve büyümesinin en önemli unsurunun sizlere kaliteli hizmet sunarak yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak olduğunun bilincindeyiz. Bizimle çalışırken, zamanınızı en verimli şekilde kullanarak memnun edici sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Sahip olduğu güçle “Önce hizmet, sonra güven” sloganıyla %100 müşteri memnuniyeti kazanmıştır.

 

 

ümraniyede cam dekorasyonu yapanlar , üsküdarda otomatik kepenk sistemleri , ümraniyede otomatik kepenk montajı yapanlar , sultanbeylide otomatik kepenk tamir bakımı yapanlar , maltepede otomatik kepenk montajcıları , kadıköyde motorlu garaj kapı montajcıları , kartalda kompozit sistemleri , pendikte cam ve alüminyum korkuluk yapanlar , beykozda cam cephe işleri yapanlar

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *