Bursa Terazi San. Tic. Ltd. Şti.

Gazcılar Cad. No:33/B Osmangazi / Elaziğ
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 7 ve toplamda 309 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Bursa Terazi San. Tic. Ltd. Şti.

     Bursa ‘da 25 yıl önce başlayan faaliyetlerimize Burter Elektronik Gıda İnşaat Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak devam ettirmekteyiz. Tartım sektöründe geniş ürün yelpazemiz ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek her türlü ürün, çözüm ve eğitim sağlamaktayız. BURTER olarak farklı marka ve ekipmanları bünyesinde bulundurarak tartım cihazına ihtiyaç duyan müşterilerimize gerek satış öncesinde uzman kadrosu ile müşterinin ihtiyaçlarına en uygun sistem ve ürünün tespiti, gerekse satış sonrasında verilen teknik destek ve eğitim hizmetleri ile müşterilere kaliteden ödün vermeden hizmet vermekteyiz.

     Hizmetlerimiz içerisinde müşterilerimize uygun olan ürünün verilmesinden sonra periyodik olarak teknik destek verilmekte , otomasyon ve kalibrasyon işlemleri uzman ekibimiz ile gerçekleştirilmekte ve bütün bunların yanında müşteri taleplerine göre özel uygulamalı imalatlar gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda 1 gr’dan 100 tona kadar imalatlar firmamız tarafından itina ile yapılmaktadır.

     Firmamız tartım sektörünün öncü kuruluşları ile yapmış olduğu bayilik anlaşmaları ile kaliteli ürünleri kaliteli bir hizmet çerçevesinde vermeyi prensip haline getirerek müşteri memnuniyetini hedeflemiş ve şu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarla da BURTER Terazi Bursa’da ayrıcalıklı ve işini takip eden müşteri memnuniyetini en üst seviyeye getirmiş bir firma olduğunu kanıtlamıştır.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *