Çağtur Turizm |Sancaktepe Öğrenci Servisi |Sancaktepe Personel Taşımacılığı

0530 350 64 45İstanbul / Sancaktepe / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 5 ve toplamda 275 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Çağtur Turizm |Sancaktepe Öğrenci Servisi |Sancaktepe Personel Taşımacılığı

0530 350 64 45İstanbul / Sancaktepe

Çağtur Turizm

11 yıllık sektör tecrübemizle firmamız, öğrenci ve personel taşımacılığında kısa sürede ön plana çıkmış, çalıştığı kurumların güven ve takdirini kazanmıştır. İnsana hizmetin hassasiyetinin bilinciyle hareket eden, ortak sorumluluk anlayışına sahip profesyonel yönetim kadromuz, eğitimli ve tecrübeli çalışanlarımız, yüksek model, konforlu güvenli ve hijyenik araçlarımızla rahat ve sorunsuz bir hizmet sunmaktayız.
Firmamız sektörde standartları belirleyen teknolojik ve sektörel gelişimi takip ederek sürekli kendisini yenilemektedir. Ayrıca teknoloji,bilgi ve tecrübe kaynaklarımızı sistemli ve disiplinli bir çalışmaya dönüştürerek,dürüstlük ve insana saygı ilkesiyle en yüksek kaliteyi hedefleyen hizmet bilincimizin karşılığını sürekli artan müşteri portföyümüz ve işimizi doğru yapmış olmanın haklı gururuyla almaktayız.
Şirketimizden hizmet alan kurum personelinin aldığı sorunsuz hizmetin aynı zamanda onların psikolojik durumuyla paralel iş gücünde de olumlu yönde etki ettiği, dolayısıyla bu olumlu etkinin ülke ekonomimize yansıdığı kanaatindeyiz. Bununla birlikte, geleceğimiz olan çocuklarımızın da okullarına güvenli, rahat ve mutlu ulaşmasını sağlamak, onlarının motivasyonlarını arttırıp başarılarında payımız olabileceğini düşünmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir.
 
Amacımız her zaman için sektördeki en büyük firma olmak değil, en iyi firma olmak en kaliteli hizmeti sunmaktır. Hizmetlerimizde müşterilerimizin can güvenliğini birinci planda tutarak rahat, huzurlu, konforlu ve en son marka ve model araçlarla dakik ve ekonomiklik ön plandadır.
Kalitemizdeki istikrarı bozmadan sürekli arttırarak, hizmet verdiğimiz kurumlar güven ve memnuniyet desteği ile çok daha yüksek kaliteyi birlikte yaşayabilmek dileğiyle…
 
Sancaktepede ögrenci servisi, sancaktepede taşımacılık,sancaktepede ulaşım,sancaktepede servis,sancaktepede personel taşımacılık şirketleri,istanbul sancaktepe taşımacılık 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *