Çakır Yapı Otomasyon | kayseri seksiyonel kapı periyoduk bakım yapanlar | kayseride hızlı tip pvc kapı periyoduk bakımı yapanlar | panjur tip sarmal k

Osman Kavuncu Cad. Bakırcılar Sitesi Kalay Sok. No: 20 / Malatya
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 348 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Çakır Yapı Otomasyon | kayseri seksiyonel kapı periyoduk bakım yapanlar | kayseride hızlı tip pvc kapı periyoduk bakımı yapanlar | panjur tip sarmal k

Osman Kavuncu Cad. Bakırcılar Sitesi Kalay Sok. No: 20

Çakır Yapı Otomasyon

 

2008 yılında kurulup sektöre giriş yapmış olan Çakır Yapı Otomasyon Sistemleri, siz değerli müşterilerimize sunduğu çözümler ile günlük hayatınızı kolaylaştırarak yaşam kalitenizi artırmayı hedefler.



Firmamız sunduğu hizmetlerde kaliteden ve güvenden ödün vermeden ihtiyaçlarınıza kusursuz denilebilecek bir düzeyde karşılık vermekten gurur duyar. 2008 yılından bu yana geçen süreçte karşımıza çıkan yeni konular ve yeni talepler ile üretim ve hizmet anlayışında çeşitlenmeler gerçekleştiren firmamız sektöre sunduğu katkılardan dolayı haklı bir gurur yaşamaktadır.



Şehirlerde nüfusa bağlı olarak artan araç sayıları trafik sorununu ve otopark sorunlarını gündeme getirmiştir. Müşterilerimizin sahip oldukları mülkiyetlerin güvenliği ve konforu en üst düzeye çıkarmak adına çözüm önerileri sunmaktayız. Şehir yaşamının bu sorunlarından kurtulmak isteyenler için Çakır Yapı olarak, estetikten ödün vermeden pratik ve profesyonel çözümlerle garaj ve bahçe kapıları sunuyoruz.


Çakır Yapı; Nitelikli kadrosu ile keşif, montaj ve teknik destek evrelerinde müşteri memnuniyetini esas alır. Kalitesini sektör içerisinde belli etmiş olan firmamız çözüm ortakları ile birlikte ileri teknoloji ürünlerini sizlere sunmanın memnuniyetini yaşamaktadır.
Çakır Yapı olarak bizler siz değerli müşterilerimize bugün hala ilk günkü heyecan ile hizmet verip büyüme stratejileri geliştiriyor olmaktan mutluyuz.

 

kayseri seksiyonel kapı periyoduk bakım yapanlar , kayseride hızlı tip pvc kapı periyoduk bakımı yapanlar , panjur tip sarmal kapı periyodik bakım yapanlar , yükleme rampa ve körük bakımı yapanlar , garaj kapısı periyoduk bakımı yapanlar , radarlı kapı montajı yapanlar , kapı kontrol sistemi ürünleri satışları , cam aksesuar ürünleri satışları

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *