Çekiç Otomasyon | g-u bks güneydoğu yetkili ana bayii | şahinbeyde fotoselli kapı imalat ve satışları

0551 731 39 40 / İstanbul
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 335 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Çekiç Otomasyon | g-u bks güneydoğu yetkili ana bayii | şahinbeyde fotoselli kapı imalat ve satışları

Çekiç Otomasyon


Çekiç Otomasyon, yaptığı projelerle ve inovasyona verdiği önemle, otomasyon alanında müşterlerine özel çözümler üretmek için çalışan bir teknoloji şirketidir. Bir terzinin titizliği ile işine olan bağlılığından ilham alan Çekiç Otomasyon, ülkemizin önde gelen birçok şirketi için tamamladığı farklı projelerin verdiği mühendislik tecrübelerini sentezleyerek size özel çözümler üretmektedir.

 


Otomatik kapı sektörleründe uzman olan Çekiç Otomasyon, sizin için en uygun ve yenilikçi projeleri, distribütörlüklerini yaptığı ve çözüm ortağı olduğu güçlü firmaların da sunduğu güvenle, tam zamanında bitirmekte ve anahtar teslimini gerçekleştirmektedir

* Kaliteli işçilik
* Kaliteli ürün
* Güvenilir satış ve tekniik destek
* Satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyeti
* Ürün ve montaj garantisi
* Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip ürünlerin pazarlanması
*
 Bizimle çalışmayı tercih eden müşterilerimize ,bize güvendikleri için teşekür ediyoruz,onların    güveni başarılı birlikteliğimiz için bir başlangıç, çalışmalarımız için ise bizleri teşvik                    etmektedir.
* Referanslarımız çoğu zaman yeni ortaklıklara kapı aralamaktadır,bu yüzden müşteri                    memnuniyeti en iyi referansımızdır.

 

g-u bks güneydoğu yetkili ana bayii , şahinbeyde fotoselli kapı imalat ve satışları , gaziantepte seksiyonel kapı imalatçıları , şahinbeyde hızlı pvc kapı montajı yapanlar , şahinbeyde otomatik kepenk sistemleri , gaziantepte yükleme rampa imalat ve satışları , şahinbeyde bariyer sistemi satış ve montajı

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *