Çelik Ofis Mobilyaları| Metal Soyunma Dolabları |Metal Ofis Mobilya Satışları

Konya / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 295 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Çelik Ofis Mobilyaları| Metal Soyunma Dolabları |Metal Ofis Mobilya Satışları

 Çelik ve Metal ofis mobilyaları imalat ve pazarlama alanında faaliyet göstermektedir. Uzun seneler ürün imalat sürecinde, tecrübeli ve teknik personeli  ile pek çok ürünün altına imza atmıştır. Gelecekte de kaliteden ödün vermeden çalışanları ile birlikte bu sayıyı yükseltmeyi hedeflemektedir.

Firmamızın kurulduğu tarihten günümüze kadar  müşterilerine tecrübe, geçerlilik ve güvenilirlik unsurlarının sağlanmasının garantisi olmuştur. İmalat ve pazarlamasını yaptığımız ürünleri kısaca sayacak olursak; Çelik, Metal Soyunma dolapları, Çelik, Metal dosya dolapları, Çelik, Metal okul dolapları, Çelik, Metal DMO tipi soyunma dolapları, Çelik, Metal Karteks dolapları, Takım dolapları, Demo tipi ekonomik ranza, soyunma oturaklı dolaplar, posta ve laptop dolapları, Temizlik dolapları, arşiv dolapları ve diğer dolap çeşitlerinden oluşmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır. Firmamızın ana hedefi, tek bir yüklenici olarak komple çözümler sunabilmektir. Firmamız plan, dizayn, imalat ve montajı,  hangi kategoride olursa olsun rahatlıkla komple olarak gerçekleştirmektedir.  

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *