ÇELİKSAN METAL | samsun çeliksan metal , samsunda makina montajı yapanlar , samsunda makina paketleme yapanlar , samsunda makina montajı ve paketleme

Ulus Sokak Sanayi sitesi No: 32 Ondokuzmayıs / SAMSUN / Yozgat
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 8 ve toplamda 288 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

ÇELİKSAN METAL | samsun çeliksan metal , samsunda makina montajı yapanlar , samsunda makina paketleme yapanlar , samsunda makina montajı ve paketleme

Ulus Sokak Sanayi sitesi No: 32 Ondokuzmayıs / SAMSUN

ÇELİKSAN METAL

Modern ahır, platform, Makina montaj, nakliye ve çelik Konstrüksiyon alanında faaliyet göstermektedir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden "Çeliksan Metal" bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

 
Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır. Sahip olduğu istikrarlı büyüme ivmesi ve edindiği tecrübeyle  bugünkü gücüne ulaşmıştır. 

İmalatımız;

Çelik Konstrüksiyon, Çelik Bariyer, Modern ahır sistemleri, hayvan yatakları ile Platformlardan oluşmaktadır.

Hizmet verdiğimiz alan ise;

Fabrika ve iş merkezlerine makina ve ekipmanların kurulumunun ve montajının yapılması, Makina ve ekipmanların paketlenmesi ve nakliyesi, Borulama ve Güvenlik halatlarının montajından oluşmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sektördeki faaliyetine devam eden firmamız, sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.  

MİSYONUMUZ;

Hizmet verdiği sektörde yenilikleri takip edip müşterisine en iyi kalite ve hizmeti sunan; müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaya çalışan çevreye saygılı bir firma olmaktır.

VİZYONUMUZ;

Servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak "Çeliksan Metal" isminin bir marka gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlamak, Konusunda lider, saygın, çalışanı , tedarikçisi ve içinde bulunduğu toplumla birlikte sürekli gelişen, iyi yönetilmiş süreçlerle müşteri odaklı, kaliteli ürün ve hizmet sağlayan bir firma olmak ve bu işler yaptırılmak istendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olmaktır.
 
samsun çeliksan metal , samsunda makina montajı yapanlar , samsunda makina paketleme yapanlar , samsunda makina montajı ve paketleme , samsun makina çelik konstrüksiyon firmaları , samsunda modern ahır yapanlar , samsunda çelik bariyer yapanlar yapanlar 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *