ekotek mühendislik

cebesoy cad no:45/b / Balikesir
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 304 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

ekotek mühendislik

 Ekotek Mühendislik 01.03.2000 yılından beri Tayfun Aydın ve Ümit Yıldız’ın ortaklığı ile ısıtma, soğutma, havalandırma, hava perdesi, şartlandırma alanlarında (HVAC) bireysel ve kurumsal müşterilerimize sorunsuz ve başarılı çalışmalar sunmaktadır.

 

2010 yılından bu yana Ticari Mutfak Havalandırması ve Filtreleme sektöründe Euromate markasının Akdeniz, Güney Ege Bölgeleri ve Kuzey Kıbrıs  Türk Cumhuriyet'inde çözüm ortağı olarak 6 yıldır önemli projelere imza attık. Bu başarımızı Ar-Ge çalışmalarımız neticesinde  SCR SCRUBBERFILTER markasını oluşturarak satışa sunduğumuz yağ, duman, is ve koku önleyici  ekolojik sistemleri üreterek ülke ekonomisine kazandırdık.

 

SCR SCRUBBERFILTER ile sektöre yenilikçi, çağdaş, ürünler kazandırma amacındayız. Mevcut filtreleme sorunlarından yola çıkarak geliştirdiğimiz hava temizleyicileri olarak portföyümüze SCR SCRUBBERFILTER ve SCR MOBIGRILL’i (Seyyar Barbekü) ekledik. Kompakt bir ürün olarak piyasaya sunduğumuz bu cihazlar doğru projelendirme ve uygun şartlarda çalıştığı takdirde %99 oranına kadar yüksek partikül verimliliği sağlayan YERLİ MALI belgesine sahip elektrostatik filtreleme ürünleridir.

 

Ekotek Mühendislik  tescilli markası olan SCR SCRUBBERFILTER ile cadde, sokak ve mahalle aralarında dolaşan kötü koku, duman ve isin önüne geçilecektir.

% 99’ a varan temiz atık ve kokusuz hava kalitesi ile çevreye saygılı işletmeler olarak imajınıza büyük katkı sağlayacaktır.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *