Elazığ Tekno İlaçlama | elazığ ilaçlama , elazığ ilaçlama firmaları , elazığ ilaçlama şirketleri , elazığ böcek ilaçlama , elazığ haşere ilaçlama

Merkez / Hakkari
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 5 ve toplamda 325 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Elazığ Tekno İlaçlama | elazığ ilaçlama , elazığ ilaçlama firmaları , elazığ ilaçlama şirketleri , elazığ böcek ilaçlama , elazığ haşere ilaçlama

ELAZIĞ TEKNO İLAÇLAMA

Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. 2005 yılından bu yana Elazığ’da halk sağlığı alanında Pest ve Vektör mücadelesinde (karasinek, sivrisinek, hamamböceği, fare vb.) kullanılan ilaç ve cihazların pazarlama ve satışını yapmakta ve aynı zamanda bu alanlarla ilgili hizmetleri de yürütmektedir. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışını temel esas alan Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. sektörün öncü firmalarındandır.

Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. Elazığ merkez ofis olmak üzere Doğu Anadolu bölgesi de dahil sektörde ilaç satışı ve vektör mücadele hizmeti vermektedir.

Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. müşterilerinin beklentilerini göz önünde bulundurarak sektöre yeni çözümler getirebilmek ve en iyisi olabilmek için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilemektedir. Bu anlamda uluslararası yayınları takip etmekte, fuarlara katılmakta ve uluslararası firmalardan ve kişilerden danışmanlık almaktayız.

 

7NVmAr.jpg (974×312)

 

Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. olarak;

Vizyonumuz

  • Çevresine duyarlı, toplumsal ve kültürel değerler açısından gelişmiş bir anlayışa sahip olarak sektörümüzde en iyi hizmeti en teknolojik cihazlarla vermek,
  • Sadece haşereleri imha etmek değil, çevre ve insan sağlığının teminatı olmak,
  • çevreye duyarlılık konusunda meslektaşlarına ve müşterilerine örnek olmak,
  • Birlikte çalıştığımız kişi, kurum, kuruluşlar ve çalışanlarımız açısından oluşturduğumuz güvenilirliği sürdürmek ve her zaman tercih edilen iş paydaşı olmaktır.

Misyonumuz

Ülkemiz insanlarına daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için kaliteli, güvenilir ve en uygun maliyetli hizmetleri sunmaktır.

Firmamızı tercih eden bireysel ve ticari müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonra da hizmet kalitemiz ve güvenilirliğimizden asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.

 

logobiosav

Elazığ Tekno İlaçlama Ltd. Şti. BİOSAV ‘ın Bölge distribütörlüğünü yapmaktadır.

Haşere İlaçlamada En Etkili Yöntemleri
Ziraat alanında da kullanılan haşere ilaçlarının genel adı insektisit’dir. Bu ilaçların bir çok uygulama yöntemleri bulunur. Genel itibari ile her haşere ilaçlama her böcek ve parazite etkili olmaz. Bu işlemler yapılmadan önce ilaçlanacak parazit canlı belirlenip, o parazite etkili olacak ilaç temin edilip, daha sonra yöntem seçilerek uygulamaya geçilir.

 

 

Kokulu Uygulama
Parazitlerin fazla olarak bulunduğu yerlere yapılmalıdır. Bu yöntem sonucunda kısa zamanda haşerelere etki etmeye başlar. Uygulandıktan sonra yaşanılan mekan 2-4 saat kapalı kalmalı ve 1-2 saat havalandırma yapılmadan mekana girilmemelidir.

 

 

 

Kokusuz Uygulama
Bu yöntem ile sıvı malzeme püskürtme yoluyla uygulanır. Uygulama yapılan yeri terk etmenize ve kapalı olması gerekmektedir. Fakat saklama yapılmayan, açık halde bulunan yiyecek ve gıda malzemesi ortamda bulunmamalı, eğer bulunuyorsa da üzerleri mutlaka kapatılmalıdır. Elazığ İlaçlama

 

 

Termal Flog Cihazı İle Sıcak Sisleme Şeklindeki Uygulama
Termal sisleme yöntemi ile su, yağ ve mazotta eriyen madde kullanılır. Sıcak sisleme diye adlandırılan bu yöntem mekanlarda, nehir, göl, çöplükler, ağaçlık alanlar ve sivrisinek, karasinek gibi haşerelerle mücadelede, ahır ağıl gibi yerlerde uygulanır. Motorlu termal sisleme cihazları portatif yada araca monte edilerek uygulanabilir. Cihazlar iki zamanlı bir motor sayesinde oluşan ince bir sis tabakasının dışarı püskürtmesiyle oluşur. Oluşan sis tabakasının kullanıcı ve uygulamayı izleyenler üzerinde olumlu psikolojik etkisi bulunur. Yüksek akış ve püskürtme meydana gelen büyük partiküller yere erken düşerken bazıları çokküçük damlacıklar halinde uygulanmayan alanlara uçuşurlar.

 

 

Ulv Cihazı İle Soğuk Sisleme Şeklindeki Yöntem
Potansiyelleri yüksek zararlıların nüfus olarak artması durumunda bu sistem uygulanmalıdır. Bir diğer adı alan spreylemesidir. Araç üzerine monte edilmiş, benzinle çalışan, damlacık ayarlı ulv cihazları kullanılır. Bazı durumlarda elektrikli el tipi ulv cihazı ve benzinle çalışan sırt atomizörleri kullanılır. Araç üzerine monte edilmiş ulv cihazları 20-50 metre yüksekliğe ulaşabilecek şekilde havaya püskürtmektedir. Bu yöntem Elazığ İlaçlama çalışmalarında uçan zararlıların ergin dönemlerinde yapılan ve istenilen canlının aktif olduğu saatlerde, faal olduğu alanları kapsar.

 

 

Jel Şeklindeki Uygulama
Bu uygulama, bir aplikatör yardımıyla restoran, mutfak, yemekhane gibi mekanlarda bulunan haşerelere karşı kullanılan jel yem uygulamasıdır. Çok etkili ve kokusu yoktur. Dozunu istediğiniz şekilde ayarlayabildiğiniz tabancası ile uygulanır.

 

elazığ ilaçlama , elazığ ilaçlama firmaları , elazığ ilaçlama şirketleri , elazığ böcek ilaçlama , elazığ haşere ilaçlama , elazığ ev ilaçlama , elazığ ofis ilaçlama , elazığ iş yeri ilaçlama , elazığ işyeri ilaçlama , elazığ fabrika ilaçlama , elazığ sera ilaçlama , elazığ okul ilaçlama , elazığ bahçe ilaçlama , elazığ apartman ilaçlama , elazığ ilaçlama yapanlar , elazığ dükkan ilaçlama , elazığ fare ilaçlama , elazığ sinek ilaçlama , elazığ pastane ilaçlama , elazığ restorant ilaçlama , elazığ lokanta ilaçlama , elazığ yurt ilaçlama

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *