Elegant Düğün Sarayı

Malazgirt Mah. Eyüp Sultan Cad. No:49 (Selçuklu Anadolu Lisesi Karşısı) Selçuklu / Konya Selçuklu / Konya / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 8 ve toplamda 316 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Elegant Düğün Sarayı

Malazgirt Mah. Eyüp Sultan Cad. No:49 (Selçuklu Anadolu Lisesi Karşısı) Selçuklu / Konya Selçuklu / Konya

ELEGANT’I YAKINDAN TANIYIN !
Daha önce Gülüm Düğün Sarayı ismi ile Konya’da hizmet veren tesisimiz 2017 yılı itibariyle hizmetlerine aralık vermeksizin marka değişikliğine gitme kararı almıştır. Bu karar yeniden yapılanma ile birlikte daha kaliteli bir hizmeti hedeflemektedir. Siz değerli müşterilerimize artık ELEGANT DÜĞÜN SARAYI ismiyle hizmet vereceğiz. 

Hayatta en mutlu olduğumuz anlardan biri de evliliktir. Bu mutlu günü sevdiklerinizle birlikte doyasıya kutlamak ve dillere destan unutulmaz bir düğün yapmak herkesin hayallerini süsler. Bu nedenle siz değerli misafirlerimizi en özel şekilde karşılamak için, uzun yıllardır konya düğün salonları arasında yer alan Elegant Düğün Sarayı, size unutamayacağınız ve en iyi olanaklarla hazırlanmış bir düğün vadediyor. 

Elegant Düğün Sarayı, konya düğün salonları içerisinde yer almakla birlikte; Düğün, Nişan, Sünnet, Toplantı ve Özel Organizasyonlarınız için de hizmet vermektedir. Deneyimli ve çalışkan personeliyle birlikte, bu mutlu gününüzde sizlerin yanında bulunmaktan ve misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Konya Düğün Salonumuz merkeze yakın bir yerde olup kolayca ulaşım imkanı sağlanabilmektedir. 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *