ELEVATORSAN

Fevzi Çakmak Mahallesi Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi 10645. Sokak No: 31 / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 6 ve toplamda 271 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

ELEVATORSAN

Fevzi Çakmak Mahallesi Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi 10645. Sokak No: 31

Elevatorsan®, Tahıl işleme ve iyileştirme ekipmanları ve hemen hemen her çeşit gıda ve endüstriyel taşıma ve depolama sistemleri üretiminde, dünya çapında tecrübeli bir firmadır.

            Özellikle Tahıl işleme  ve temizleme, Taşıma ve depolama sistemleri ile birlikte paketleme işlerine sayısız çözüm üretebilmekten gurur duyuyoruz.

            Yeni model universal sistemlerimiz her çeşit taneli ürünleri temizler ve ürün içinde istenmeyen taş, toz, çöp, ve kırık veya iyi yetişmemiş yabancı maddeleri ayırır. Ayrıca Teknolojik son sürüm seçme makinelerimiz ürünlerinizi ağırlığına, boyutuna hatta rengine göre bile ayırabilir. Tüm bu taşıma ve işleme basamaklarından sonra paketleme ve çuvallama makinelerimizle süreci sonlandırıyoruz.

            Elevatorsan® makine sistemleri mekanik olarak  veya bilgisayarlar ile kontrol edilebilir. Bizim amacımız, müşterimizin bütçesine göre taşıma ve depolama problemlerine alternatif çözüm teklifleri sunmak. Ek olarak tüm makine sistemlerimiz kapasite ve uyumluluk isteklerinize göre tasarlanır ve üretilir

 

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA

            Bizim ürün portföyümüz, bu sektörede faaliyet gösteren değerli müşterilerimizle olan uzun süreli ilişkilerimiz ile birlikte Ürün taşıma ve depolama sistemlerinde ki geniş kapsamlı tecrübemizin bir sonucudur.

            Kalitemizin temeli,  araştırmaya ve geliştirmeye olduğu kadar, geniş endüstri standartları ve becerimizle birlikte hem teknolojinin getirdiği yeniliklere hemde müşteri taleplerine dayanır.

            Biz Elevatorsan olarak, her çeşit universal Taşıma ve Depolama sistemlerinin yanunda tahıl işleme ve iyileştirme ekipmanları nı sağlamaktayız.

            Size, uygun proje tasarımları ve mühendislikle tek makine yada size uygun üretilmiş sistemleri anahtar teslim sunmayı teklif ediyoruz.

            Özetle, Hasat edildikten sonra son müşteriye(tüketiciye) ulaşana kadar ihtiyacınız olan Taşıma, Depolama, İşleme, İyileştirme basamaklarının her adımında Sizlere sahip olduğumuz Sınırsız teknolojik çözümler sunmanın  gururunu yaşıyouz.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *