Evin Lojistik |İzmir nakliyat lojistik | İzmirde nakliyat lojistik |İzmir evden eve nakliyat lojistik

Rüştü Şardağ Caddesi No:12/A Karşıyaka - İZMİR / Afyon
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 2 , Nisan ayında 8 ve toplamda 265 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Evin Lojistik |İzmir nakliyat lojistik | İzmirde nakliyat lojistik |İzmir evden eve nakliyat lojistik

Rüştü Şardağ Caddesi No:12/A Karşıyaka - İZMİR

Evin Lojistik - EVDEN EVE TAŞIMACILIK HİZMETİ

 

Firmamız sektördeki 13 yıllık saygın bir geçmişe sahip olan İzmir’in en köklü kuruluşlarından birisidir. Zaman içerisinde sektörün tüm yeniliklerini bünyesine katan Evin Lojistik sektörde öncü kuruluşlar arasında yerini alarak kendisine kurumsal bir kimlik kazandırmıştır. Sektördeki deneyimlerimizden yola çıkarak en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile siz müşterilerimize sunmak öncelikli hedefimiz olmuştur. Evin Lojistik taşıma işini dert olmaktan çıkarıp keyif alınabilecek bir iş haline dönüştürmektedir.

Evin Lojistik Evden eve nakliyat sektöründe profesyonel kadrosu ve güler yüzlü hizmeti ile bütçenize uygun nakliye veya nakliyat ihtiyaçlarınızda alternatif çözümler sunmaktadır.

Uzun Yıllara dayanan geçmişi ile taşımacılık sektöründe markalaşan Evin lojistik verdiği kaliteli hizmet ile gün geçtikçe sektördeki hedefini daha da yukarılara çıkarmaktadır. 

Evin Lojistik sizler için değerli olan herşeyin bizim içinde değerli olduğuna inanarak, ev, ofis ya da fabrika taşınmalarınızda siz rahatınıza bakarken güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Firmamız Geniş araç filosu, 1.sınıf ambalaj malzemesi ve deneyimli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler arası tüm Ev- ofis taşımalarını ve depolama hizmetlarini en güvenilir şekilde yerine getirmeyi, taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *