Gökkuşağı Fidancılık&Peyzaj

KARAMAN / Samsun
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 286 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Gökkuşağı Fidancılık&Peyzaj

 

GÖKKUŞAĞI FiDANCILIK PEYZAJ ve PATATES TOHUM BAYİİ

Meyve fidanı perakende ve toptan satışı alanında faaliyetlerine başlayan firmamız, çeşitli iklim ve toprak koşullarına uyum sağlayabilen bodur, yarı bodur ve çekirdek tohumundan yetişen anaçlara aşılı Armut, Elma, Erik, Kayısı, Kiraz, Muşmula, Nektarin, Şeftali,Ceviz türündeki meyvelere ait sertifikalı fidanların üretiminde sağladığı kaliteli ve... müşteri memnuniyeti odaklı üretim anlayışıyla hak ettiği güveni elde etmeye devam etmiş ve 2012 yılı itibari ile profesyonelliğe ulaşmış bir şirket olarak üretim ve satış anlamında uygun fiyatlar ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermketeyiz.

Firmamız peyzaj alanında deneyimli ve profesyonel teknik, mimar ve teknik kadromuzla en etkili hizmeti siz değerli müşterilerimize sağlamaktadır. İstediğiniz en iyi ve kaliteli hizmetin yanı sıra uygun fiyatlar ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Hayalinizdeki peyzaj projeleri ve içeriklerini gerçekleştirmekte olduğumuz hizmetlerimiz ile en etkili görüntü ve güzellikleri sizlere sunmaktayız. Çalışma alanlarınızın veya bahçelerinizin profesyonel ekipler aracılığı ile güzelliğini ortaya çıkartıyor ve sizlere yaşamaktan keyif alacağınız yerleşim anları yaratmaya özen gösteriyoruz.

Peyzaj uygulamaları ile en etkili ve en kaliteli hizmetleri müşterilerimize sunmaya özen gösterirken, uygun fiyat politikamızdan taviz vermemekteyiz. Aklınıza gelebilecek bütün bahçe uygulamaları, süs havuzları seçenekleri ve zengin peyzaj uygulamaları ile sizlere daima en iyi kaliteyi sunarken, kendinizi ifade edebileceğiniz, özgün, sıra dışı ve doğallıktan uzaklaşmayan mekanlar sunuyoruz.

Sonuç olarak, son yıllarda ülkemizde modern meyvecilik alanında yaşanan gelişmelerin yaş meyve ihracatı üzerindeki olumlu etkileri kısa süre içerisinde kendisini göstermiştir. Aynı zamanda hayata geçirdiğimiz peyzaj projeleri ile adeta yaşayan canlı bir tablo ve sanatsal boyutu ön planda olan uygulamalara imza atmaya devam ediyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, profesyonelliği ve kusursuzluk prensibi ile yüksek kaliteli standartlarda peyzaj uygulamaları sağlamayı hedeflemektedir.

GÖKKUŞAĞI FİDANCILIK VE PEYZAJ ülkemiz meyveciliğinin peyzajın hak ettiği seviyelere ulaşması için kaliteli ve cinsine doğru sertifikalı fidanlarıyla ve gülleriyle saygıdeğer çiftçilerimizi, ev hanımlarımızı desteklemeye devam edecektir.

Vizyonumuz ve misyonumuzdan dolayı tüm danışmanlık hizmetlerinizi ÜCRETSİZ olarak üstlenen şirketimiz hep birlikte ileriye ve geleceğimize umutla bakmaktadır.

HAYIRLI VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLERİZ…

İRTİBAT:
ŞUBE 1: Mahmudiye Mah. Şehit Mehmet Uygun Cad. Besyol Mevki
ŞUBE 2: Hacıcelal Mah. Kemal Kaynaş Cad. Perşembe Pazar Girişi

Sinan DOĞAN 0505 217 72 77
Mustafa EYİCE 0537 650 30 53
Recep GÜNEŞ (Ziraat Teknikeri) 0506 446 61 15

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *