Hüseyin Çiçek Otomotiv

:Küçükbalıklı Mah. Şanlı Cad. Kahve Sk. No :2 / Elaziğ
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 20 ve toplamda 377 ayrı kişi ziyaret etti.
0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Hüseyin Çiçek Otomotiv

:Küçükbalıklı Mah. Şanlı Cad. Kahve Sk. No :2

Hüseyin Çiçek Otomotiv

Ltd.Şti
Kurumucuz Hüseyin Çiçek 1980'li yılların başında Çiçek Oto Cam kuruluşu ile ticaret hayatına başlamıştır. 1997 yılında Hüseyin Çiçek Otomotiv San.Tic.Ltd.Şti. olarak gelişen kurum zamanın gerektirdiği şekilde kendini yenileyerek, ürün yelpazesini genişletmiş ve geliştirmiştir.
 
2002 yılı sonlarında Tekniksistem Yan sanayi Otomotiv Tekstil İthalat İhracat Ticaret Ltd. Şti. ni kurmuş olup ihracatta da ne kadar istekli ve iddaa'lı olduğunu göstermiştir.İhracıtının ilk yılında Romanya  ya ihracat yaparak kendi dalında bir ilke imza atmış olup ülke ekonomisinede katma değer sağlamıştır.
2006 yılının başından itibaren ISO9001-2000 Kalite Sistem Belgesini zorunlu olduğunu firmamız görmüş, 1/Nisan /2006 tarihinden itibaren kendini ISO sisteminin içine dahil etmiştir. 
 
 
Otocam pazarlama dışında panelvan araç çerçevesi üretimine başlayan firma kendi patenti adı altında sıradışı ürünleri ile de kendisini yan sanayiye ispatlamıştır. Bugün ulaştığı noktada 25.000 adet/yıl düzeyindeki çerçeve üretim kapasitesi ile halen Türkiyenin sayılı büyük çerçeve imalatçıları arasında yerini aldığının kanıtıdır. 
Ayrıca firmamız Türkiyede olmayan bir ilki gerçekleştirmiş, Panelvan araçlar için ürettiği cam ve çerçeveleri yine panelvan araçlara takarak bir ilke imza atmıştır. Deneyimli kadrosu ile ürettiği camlı çerçeveleri montaj yaparak sektörde lider konuma gelmiştir.
 
  » Vizyonumuz
Panelvan araç dönüşümleri için Alüminyum ve Panoramik Kızaklı cam ve Çerçeve montajı yapma konusunda ilk akla gelen firma olmak; kapasitemizi artırarak soyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve dünyanın öncü çerçeve üreticileri arasında yerini almaktır .
 
 
 KIZAKLI CAM, SLİDİNG WİNDOWS,PANELVAN CAR GLASS ZARGAN SYSTEME,CAM İÇİ CAM, CAM HAVALIK, ALÜMİNYUM ÇERÇEVE, OTO CAM, OTOMOTİV CAMLARI, ALÜMİNYUM YAT ÇERÇEVE, KIZAKLI YAT CAMI, KIZAKLI TRAKTÖR CAMI, NISSAN NAVARO KABİN CAMLARI, TOYATO HILUX KABİN KIZAKLI CAM, VW T4/T5-VİTO, CRAFTER, SPRİNTER, DALY, TRANSİT, HYUNDAİ H350/100-BMC PROBUS, конверсионные фургоны машина остекление,микроавтобус стеклянные системы,автобус окно преобразования кадра-MİNİBUS TRİM SET, PANELVAN A.B.S.SET-

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *