İMZA EKSPRES LOJİSTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. | İstanbul lojistik firmaları | Esenler Lojistik firmaları | İstanbul nakliyat lojistik

TURGUTREİS MAH. GİYİMKENT SAN.SİTESİ D.1 B:4 NO:37 ESENLER / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 7 ve toplamda 286 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

İMZA EKSPRES LOJİSTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. | İstanbul lojistik firmaları | Esenler Lojistik firmaları | İstanbul nakliyat lojistik

TURGUTREİS MAH. GİYİMKENT SAN.SİTESİ D.1 B:4 NO:37 ESENLER

1993 Yılından itibaren Çerkezköy , Çorlu ve İstanbul da Türkiye geneli nakliye hizmeti  veren firmamız , müşteri ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda , gelişen teknolojiye  uyum sağlayarak  güçlü  sermayesi ile  büyümeye devam etmektedir.  

İmza  Ekspres  sektörel bilgi , donanım ve konusunda uzman kadrosu ile Ptt KARGO distribütörlüğünde  Kargo hizmeti vermeye başlamıştır.

Türkiye genelinde en yaygın dağıtım ağına sahip Ptt KARGO ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığımızla ; Uluslararası kargolarınız dahil  , Türkiye geneli  tüm illerde , ilçe  , köy ve kasabalarda Ptt KARGO güvencesiyle  Adres Teslim  hizmeti sunmaktayız.   

Tüm gönderileriniz için Adresten Alım tarafımızca gerçekleştirilecek ve Alıcı Adresine teslim sürecine kadar , gönderileriniz tarafımızca adım adım takip edilecektir. Takip barkot numarası ve teslimat bilgi raporları firma yetkililerine e-mail yoluyla iletilecektir.

Aktif olarak hizmet vermekte olduğumuz lojistik alanında , firma ihtiyacınıza göre , lojistik hizmet ve projelendirmeler gerçekleştirmekteyiz.

Müşteri memnuniyetine dayalı 20 yıllık sektör tecrübemiz ve 65 adet öz maldan oluşan araç filomuzla , siz değerli müşterilerimizin Türkiye geneli nakliye ve kargo taşımacılığında çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyarız.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *