İzmir Vidanjör | izmir vidanjör firmaları | izmir vidanjör işleri yapanlar

Uğur Mh. 848. Sk No:4 / Afyon
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 2 , Mart ayında 9 ve toplamda 302 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

İzmir Vidanjör | izmir vidanjör firmaları | izmir vidanjör işleri yapanlar

İZMİR VİDANJÖR


Görkem Vidanjör, Ege bölgesinde hizmet vermekte olup, özellikle İzmir ve Aydın çevresinde yoğun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Bünyesinde barındırdığı ve lisanslı olan araçları ile her türlü alt yapı hizmetlerinin paralelinde, vidanjör, kanal açma, kanal görüntüleme, fosseptik çekimi, logar tıkanma ve taşmaları, kanalizasyon tıkanma ve taşmaları, atık su hizmetleri, bakteri nakliyesi ve evsel atıklar gibi konularda hizmet vermektedir.

7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veren firmamız, konusunda eğitimli son derece profesyonel personeli ile gece gündüz demeden hizmet vermektedir. Her türlü alt yapı sorunlarınızda daima yanınızda olan firmamız, müşteri memnuniyetine de maksimum itina göstermektedir. Bütün çalışmalarında, ekonomik fiyat politikaları ile de siz değerli müşterilerine minimum harcamalarla maksimum hizmet vermeye çalışmaktayız.

 

Görkem Vidanjör

 

izmir vidanjör firmaları , izmir vidanjör işleri yapanlar , izmirde kanal açma firmaları , aydında vidanjör , aydında vidanjörcü , izmirde vidanjörcü , aydında kanalizasyon temizleme , manisada vidanjörcü , manisada vidanjör firmaları , manisada kanal temizleme firmaları , manisada kanal açma , manisada kanalizasyon 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *