Kare Kartuş,Gaziantep Kartuş,gaziantep toner,gaziantep kartuş dolum,gaziantep toner dolum

İncilipınar Mah. 1 Nolu Sok. No:15/c Gaziantep / Şehitkamil / İstanbul
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 299 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Kare Kartuş,Gaziantep Kartuş,gaziantep toner,gaziantep kartuş dolum,gaziantep toner dolum

İncilipınar Mah. 1 Nolu Sok. No:15/c Gaziantep / Şehitkamil

 Karekartuş Toner Dolum Merkezi olarak bilgiyi ve teknolojiyi son damlasına kadar kullanarak müşterilerine makul, uygun fiyatlı ve kalıcı çözümler sunarak kalitenize ortak olmaktadır. Dünya piyasasında olduğu gibi son gelişme ve teknolojinin yerinde durmamasının verdiği sürekliliği Türkiye pazarına sağlamaktayız.

 

Verdiğimiz hizmetlerin ve dolum işlemlerimizin arkasında bulunmamız ise bizi bu günlere kadar getirerek iyi referanslara sahip olabilmemizde büyük rol oynamıştır. Misyon ve amaçlarını hiç değiştirmeyen firmamız zamanın ilerlemesine hem donanımsal hem de yazılımsal olarak ayak uydurarak sizleri hiçbir konuda eksik bırakmamıştır. Kalite standartları bakımından birçok firma ile çalışan firmamız özelikle Karekartuş Toner Dolumu Merkezimizin açılması ile bu sektörde öncü ve lider pozisyonuna geçmiştir.

 

Farkı ve kaliteyi bizim ile yaşamanız için sizi kartuş ve tonerler ile uğraştırmadan dolumunu gerçekleştirerek cihazınızın eskisinden daha iyi bir performans ile tam gaz yolunuza devam etmenizi sağlıyoruz. Toner dolumu oldukça zahmetli bir iş olduğu gibi üst düzeyde tecrübe ve bilgi sahipliği gerektirmektedir. Bünyemizde bulunan yetkili ve eğitimli personellerimiz sayesinde 0 gibi düşük bir hata seviyesinde her türde ve çeşitte cihazlarınıza sağlıklı ve uzun ömürlü dolumlar yapılabilmektedir. Bu özelliklerimiz sayesinde böylesine büyük bir teknoloji pazarında gözlerin hep bizde olması ve gerek imkanlar gerekse misyonumuzu kendilerine misyon edinerek bize özenmeleri kaçınılmaz olmaktadır.

Biraz da fiyatlardan bahsedecek olur isek firmamızın kullandığı ürünler, cihazlar ve tozlar bakımından kaliteyi bu kadar uygun miktarlara yakalamanız bizi tercih edilen firmalar arasında ilk sıraya koymaktadır. Bir hizmeti verirken önce müşterinin ürün memnuniyetini sonra ise ekonomik yönden memnun bir şekilde ayrılmasını isteyen firmamız ücret ve karin misyonunda 2. sırada olduğunu yineleyerek belirtmek istiyor.”Önce Hizmet ve Memnuniyet” sözü ile misyonumuzu oldukça açık bir şekilde belirtmekteyiz.

 

Sizin boş kartuş ve tonerlerinizin çöpe atarak çevreye zarar vermesi yerine çevrecilik adına bir proje olarak başlattığımız boş Kartuş ve Tonerlerinizi bize satarak, hem kazanç sağlayabilir hem de çevrenizin temizliğini koruyabilirsiniz.Dilerseniz bu boş kartuş ve tonerlerinizin dolumu yaptırabilir kaldığınız yerden işlerinize devam edebilirsiniz. Bizim için marka ve model fark etmeksizin getireceğiniz tüm cihazlar için bir çözüm ve önerilerimiz bulunmaktadır. Çünkü baskı ve görselliğinizi en üst seviyeye çıkarmak için kullandığımız hammadde ve dolum materyallerini ince eleyerek, bazı standartların üstünde olanları kullanmaktayız.

Misyonumuz

En İyi Şekilde kalite ve hizmet vererek müşteri hoşnutluğunu üst seviyeye çıkartmaktır.

Vizyonumuz

Kalite ve dürüstlüğü prensip edinip sektörümüze lider şirket olarak her zaman takip eden değil, takip edilen firma olmak.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *