Kayseri Peyzaj | Masaj Peyzaj | Kayseri Çevre Düzenlemesi | Kayseri Peyzaj Firmaları |

Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Caddesi, Talas / Malatya
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 243 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Kayseri Peyzaj | Masaj Peyzaj | Kayseri Çevre Düzenlemesi | Kayseri Peyzaj Firmaları |

Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Caddesi, Talas

Masal Peyzaj ve Çevre Düzenleme Yalova üniversitesi mezunu Ahmet Erciyes tarafından kurulmuştur. Firmamız, peyzaj ve çevre düzenleme konusunda 1990 yılından beri faaliyet göstermekte olup peyzaj ve çevre düzenleme alanında projelendirme, uygulama, teknik destek, çim ekimi, sulama sistemleri, kamelya, oyun grubu, kilit taş, bordür, panel çit, yapay havuz hizmetlerini sunmaktadır. Bu hizmetleri verirken, gerek tarımsal gerekse peyzaj çevre düzenleme de dünya genelinde, konusunda öncü olmuş yüksek kalitedeki ürünleri kullanmaktadır.

 

Müşteri profilimiz Kamu ve özel sektör olmak üzere iki ana gruptadır. Kamu sektöründe belediyeler, üniversite kampus alanları, kamu kuruluşları özel sektörde ise peyzaj firmaları, inşaat şirketleri, mühendislik ve proje firmaları ile çalışmaktayız. Kamu kuruluşlarına ve firmalarada teknik destek ve proje desteği vermekteyiz.

 

Ana hedefimiz, mevcut ekonomik şartları da göz önünde bulundurarak ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, rekabetçi fiyatlarla birlikte çevreye saygılı, estetik ve fonksiyonel prensipler ışığında müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktır.

MASAL PEYZAJ ; proje ,tasarım ve uygulama hizmetleri ile insan yararı,mutluluğu,güvenliği,sağlığı ve konforu için her zaman beklentilerin üzerinde estetik,akılcı ve etkili çözümler sunar. 

İstek ve beklentiler doğrultusunda ; estetik ve bilimsel ilkeler çerçevesinde yapısal tasarımları ve bitkilendirmeyi(yeşil dokuyu) dengeleyerek yaşanılası mekanlar oluşturur.

 

Peyzaj proje,tasarım ve uygulama konularında doğal çevreyi koruyarak kalıcı,etkili,çağdaş ve farklı çözümler üreten MASAL PEYZAJ, ürün hizmeti olarak da çimlerden bitkilere, doğal taşlardan süs havuzu, şelale ve göletlere, modern oturma birimlerinden pergola ve kamelyalara, dekoratif objelerden aydınlatma elemanlarına kadar her türlü talebe yönelik farklı alternatifler sunar.

 

MASAL PEYZAJ olarak temel hedefimiz; sizin farklılığınızı ortaya çıkarıp bunu tasarımlarımıza yansıtmamızdır. Bundan yola çıkarak MASAL PEYZAJ size özel tasarımlar sunmaktadır.

 

Çevre Politikası

Peyzaj Sektöründe hizmet veren bir kuruluş olarak kendi değer, hedef ve faaliyetlerimizi sürdürebilmek için çevreye saygı, tüm faaliyet ve hizmetlerimizin bir parçası olmalı ilkesini benimsemekteyiz.

 

Kalite Politikası

Hizmet verdiğimiz müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman en doğru ve en kaliteli şekilde karşılayarak müşterilerimizin tatmin seviyesini en üst düzeye çıkarmak

 

kayseri peyzaj , kayseri peyzaj firmaları , kayseri peyzaj uygulamaları , kayseri çevre düzenlemesi , kayseri peyzaj yapanlar

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *