Kılıçhan Havuz / havuz üretimi,havuz montajı

Güzelyalı Mahalle Sahil Yolu Caddesi Zeytin Sokak No:2/2 Pendik/İstanbul / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 5 ve toplamda 303 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Kılıçhan Havuz / havuz üretimi,havuz montajı

Güzelyalı Mahalle Sahil Yolu Caddesi Zeytin Sokak No:2/2 Pendik/İstanbul


Türkiye’de yüzme havuzu, sauna ve SPA sektörünün öncülerinden olmakla kalmayıp, profesyonel anlamda betonarme inşaattan mekanik tesisata kadar bütün aşamaları ile anahtar teslimi havuz yapan ender firmalardandır.

KILIÇHAN HAVUZ İNŞAAT., müşterilerinin bütün özel isteklerini, estetiği, tekniği ve kaliteyi mükemmel şekilde sentezleyerek yerine getirir. Profesyonel ve tecrübeli, konularında uzman ekibiyle, havuzunuzun projelendirilmesinden başlayarak, kaba inşaatını, ince inşaatını, filtreleme ve dezenfeksiyon tesisatını uluslararası standartlara uygun olarak inşa eder.

Ülkemizin önde gelen isimlerinden ve firmalarından oluşan zengin referans listesiyle, sektörünün lider firması olmanın haklı gururunu yaşayan
KILIÇHAN HAVUZ İNŞAAT, yaptığı yüzlerce havuz ve saunanın yanı sıra; buhar banyosu, hamam gibi SPA tesislerinin günümüzdeki vazgeçilmez unsurlarını da ince inşaatları ve mekanik- elektrik tesisatları ile anahtar teslimi olarak yapmaktadır.

KILIÇHAN HAVUZ İNŞAAT, taahhüt hizmetlerinin yanı sıra 15 seneyi aşkın bir süredir dünyanın en kaliteli markalarının , havuz suyu kimyasallarının, havuz ekipmanlarının, ayrıca sauna ve buhar banyosu ekipman ve aksesuarlarının satışını yapmakta, geniş bir müşteri yelpazesine de servis ve bakım hizmeti vermektedir.

 

istanbul havuz yapımı,istanbul havuz montaj,istanbul havuz kimyasalları,istanbul havuz ekipmanları

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *