Kıratlı Elektronik Kilit Çelik Kasa San. ve Tic. Ltd. Şti

Sanayi Mh. 101 nolu Sk. NO:42 Şehitkamil / İstanbul
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 8 ve toplamda 301 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Kıratlı Elektronik Kilit Çelik Kasa San. ve Tic. Ltd. Şti

Sanayi Mh. 101 nolu Sk. NO:42 Şehitkamil

Kıratlı Çelik Kasa, 1943 yılında Gaziantep'te Ali Osman KIRATLI tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin İlk, öncü ve en büyük çelik para kasaları üreticisidir. Kıratlı Çelik Kasa, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına üretim, teknik servis ve yönetim sistemleriyle ilgili uluslararası platformda tanınan ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TSE- HYB belge ve sertifikalarına sahiptir.

Kıratlı Çelik Kasa, anahtarlı kilit sistemlerinin yanı sıra çelik kasalar üzerinde son teknoloji Elektronik şifreli , Mekanik şifreli, Time Delay özellikli , Timer özellikli, Çok kullanıcılı Elektronik şifreli veya Parmak izi ile açılabilen şifreli kilitlerin uygulamasına da olanak sağlayan üretimleri sayesinde müşterilerine ekstra güvenlik olanakları sunmaktadır. Kıratlı Çelik Kasa 'nın üretim yeri Gaziantep' tedir. Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakasında satış mağazaları ve bölge depoları bulunmaktadır.

Kıratlı Çelik Kasa, Teknik Servis ve Kasa çilingirliği konularında da hizmet vermektedir. Bugün bir çok banka ve zincir mağazanın teknik desteğini sağlayan firmamızın teknik servis konusunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep' te 20 ye yakın sayıda eğitimli tecrübeli ve güvenilir personeller çalıştırmakta ve Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde teknik servis hizmeti sunma başarısı ile satış sonrası hizmet kalitesi de rakiplerine karşı en üstünlük sağlamaktadır. Her marka ürüne teknik destek verebilen firmamız kasa çilingirliği ve teknik desteği konusunda da Türkiye' nin en büyük kuruluşudur. İç pazarda Türkiye'nin en büyük 25 bankasının ve 30'a yakın zincir mağazacılık firmasının, kuyumcuların, inşaat firmalarının, otellerin Türkiye geneli tedarikçisi konumundadır. Firmamız ayrıca perakende sektöründe de pazarın en büyük firmasıdır.

DEĞERLERİNİZ BİZİM İÇİN DE DEĞERLİDİR...

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *