KoçÇelik Büro Mobilyaları |

Sancaktepe Mah. Birlik Cad. No: 22 Bağcılar - İstanbul / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 7 ve toplamda 290 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

KoçÇelik Büro Mobilyaları |

0
0
Sancaktepe Mah. Birlik Cad. No: 22 Bağcılar - İstanbul

 

Kurucusu M. Bahattin KOÇ olan. KOÇÇELİK Büro Mobilyaları LTD. ŞTİ. 1983 yılından bu yana çalışma grupları, oturma grupları ve açık ofis donatım sistemleri üretiyor. Projelendirme anahtar teslimine kadar modern, işlevseli ergonomik ve kaliteli ofis sistemleri üreten KOÇÇELİK, çalışma mekanlarını estetik bir anlayışla tasarlanmış çağdaş çözümlü ofis yerleşim projeleri hazırlamakta ve uygulamakta, anahtar teslimi alçak ve yüksek yapıların donatımlarını yapmaktadır.

 

Ayrıca banka ve finans kuruluşları için zırhlı kapılar, kiralık ve ticari kasalar, eğitim kurumları için kütüphane ve eğitim sistemleri, hastane, sağlık kurumları, otel ve turistik tesisler, sinema, tiyatro, konferans salonları, spor salonları, alışveriş ve eğlence merkezleri donanımları, showroom callcenter gibi özel tasarımlı mekanlar projelendirmeden uygulamaya KOÇÇELİK kalitesiyle anahtar teslimi kurulmaktadır. Ayrıca 3600 metrekare kapalı alanıyla siz sayın müşterilerimize hizmet vermektedir.

Bağcılarda büro mobilyaları satışı,bağcılar büro mobilya satışları,bağcılar ofis mobilya satışları,istanbul makam takımı satışları,istanbul ofis koltukları satışı,istanbul ofis kanepe satışları,istanbul okul mobilya satışları,istanbul kafeterya mobilyaları satışı

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *