KozmoCell Ltd. Şti.

MÜRSEL ULUÇ Mah. Dikmen ÇANKAYA/ANKARA / Adiyaman
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 298 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

KozmoCell Ltd. Şti.

MÜRSEL ULUÇ Mah. Dikmen ÇANKAYA/ANKARA

Hayat güzelleştikçe güzel” sloganı ile yola çıkan bir siteden bahsetmek istiyorum. Sürekli güncellenen ve sizlere güzellik ile ilgili pek çok malzemeyi ulaştıran, kozmetik ürünlerin bulunduğu harika bir site. Sizi güzelliğinizin anahtarını bulabileceğiniz ürünlerin kategori olarak ayrıldığı ve anında ulaşım için düşünülen tasarımın buluştuğu bir siteye götürmek istiyorum.  
Güzellik adına pek çok ürünün tanıtıldığı, kalite ve güzelliğin sırlarına bütçenize uygun koşullarda ulaşabileceğiniz www.kozmolife.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde, sizin için özel hazırlanmış harika tema ile birlikte istediğiniz ürünleri inceleyebilirsiniz. Aranılan ürünler hızlıca bulunabilmekte. Özel markaların bulunduğu alanlarda arzu ettiğiniz güzellik ürünlerini, kampanyalar ile ulaşmak istediğiniz ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.   
Güzel bayanların temiz ve sağlıklı ciltleri için özel hazırlanan tüm ürünler, aynı zamanda kredi kartı ile ödeme seçenekleri sayesinde her bütçeye uygun bir şekilde hazırlanmış. Kaliteyi ucuza almak isteyenler için hazırlanan, bayanların güzellik konusunda her zaman elinin altında bulunan bu siteye hepinizi bekliyoruz. Cildinize dokunan konturle, güzelliğinize değer katın. Hayatınızı güzelleştirmek artık sizin elinizde.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *