Kupa Bardak ve Termos Bardak

Veliefendi, 74/2. Sk. No:10, 34025 Zeytinburnu/İstanbul, Turkey / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 7 ve toplamda 306 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Kupa Bardak ve Termos Bardak

Veliefendi, 74/2. Sk. No:10, 34025 Zeytinburnu/İstanbul, Turkey

Termos Bardak ve Kupa Bardak

Günümüzde bardak çeşitleri arasında oldukça yaygın bir kullanım alanı olan kupa bardaklar, bilinenin aksine sadece içeceklerin doldurulduğu bir mutfak eşyası olmaktan öte bir süs eşyası, hediyelik eşya veya fonksiyonel bir aksesuar olarak da kullanılmaktadır. Evde ve işyerinde geçen günlük yaşantımızda kupa bardak ve benzeri bardak çeşitlerini birçok kez kullanıyoruz. Örneğin, insanların büyük bir kısmı sabah yataktan kalkar kalkmaz çay, kahve veya herhangi başka bir içecek içme alışkanlığına sahiptir. Sadece bu durum bile kupa bardak satışlarını yüksek derecede olumlu olarak etkilemektedir.

Kupa Bardak Baskı

Yüksek çözünürlükte baskı kalitesi, uygun fiyatları ve özel promosyon ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız, her geçen gün uzman tasarım ekibinin geliştirdiği yeni model kupa bardaklar ile sektörde ilginç modelleri ile dikkat çeken bir konuma gelmiştir. Profesyonel kupa bardak baskımakineleri ile çalışıyor, sizler için sıfır hata ilkesiyle ürünler imal etmeye çalışıyoruz.

Kahvaltı sonrası büyük bir kupa ile kahve içme alışkanlığı da insanlar arasında oldukça yaygındır. Tüm çalışanların ortak özelliklerinden biri olan işe başlar başlamaz büyük bir kupa bardak ile kahve veya çay gibi içecekler tüketmek de bu örneklere eklenebilir. Üzerlerine kişiye özel isim veya resim gibi baskı yapılmış olanlarından, saksı, baharatlık, dekoratif bir lamba, kek pişirilebilecek bir kap gibi olanlarına kadar bu bardakların neredeyse sayısız kullanım alanı bulunmaktadır. Hatta son dönemlerde gelişen teknoloji yardımı ile bu kupa bardaklar üzerine oyun üniteleri bile entegre edilmektedir. Perakende ve Toptan satış ve destek için bizimle iletişime geçin. Baskılı, baskısız tüm model ve ürün fiyatlarını ürünlerimiz sayfasında bulabilirsiniz.

Termos Bardak

Sıcak içeceklerinizi uzun süre sıcaklığını kaybetmeden muhafaza edebileceğiniz termos bardak çeşitleri de çok yakında stoklarımıza girecektir. Fiyatları, zengin çeşitleri ve ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken kupa bardak çeşitlerimize her gün onlarca yeni ürün eklenmektedir. Modern ve şık tasarımları, sıcak renkleri, kullanışlı sağlam yapısı ve çok uygun fiyatları ile Termos Bardak çeşitleriwww.kupabardakcim.com web sayfamızda.

İletişim

www.kupabardakcim.com

info@kupabardakcim.com

Tel: (534) 923 1906

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *