Mateks Mühendislik | konyada alttan ısıtma sistemleri yapanlar | konyada camii alttan ısıtma sistemleri yapanlar

Avşar Kas. Taşkent / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 10 ve toplamda 403 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Mateks Mühendislik | konyada alttan ısıtma sistemleri yapanlar | konyada camii alttan ısıtma sistemleri yapanlar

Mateks Mühendislik


Mateks Mühendislik 1998 yıllarında Mekanik Isıtma, Soğutma, Elektirifibasyon, Proje ve Taahhüt işi yapmakta idik.Bugün birçok büyük kuruluşların,alt yapısının kurulumunda Mateks Mühendislik var. Biz bu sistemleri camilerde uygularken, hep şu talepleri aldık..?
 
   
 
   Biz camilerde, yakıt maliyetlerinin altından kalkamıyoruz,daha ucuz maliyetlere ısınabileceğimiz bir sistem olmaz mı? Her gün namazımızı kıldığımız camilerde ısıtma sistemleri için klima ve kalorifer sistemlerinin yanlış bir ısıtma sistemi olduguna kanaat getirdik. Camilerde hacim çok büyük ve irtifa olarak çok yüksek kubbelidir. radyatör ve klimalardan çıkan ısı önce kubbeye çıkacak ve insana bir faydası olmamaktadır.Bu ısının cemaate gelmesi 10 saat gibi bir zaman alır. Bu da yakıt maliyetinin altından kalkılmaz hale getiriyor.
 
       Camilerde ısıtma sistemindee kafa yorduk kş ısıtma işinde kimsenin elle tutulur bir proje üzerinde çalımadığını gördük. Biz ise elmideki verilere dayanarak insanların, havadan ve yanlardan değil alttan oturduğu yerden ısınabileceğine br çok denemeler yaparak doğru olduğuna inandık.Türkiye genelinde,gerekse yurt dışında,halı altından Elektrikli ısıtmanın hem ekonomik hem pratik,hemde cemaatin bu işten memnuniyetini görünce en doğru ısıtmanın bu olduğuna kanaat getirdik. Şu ana kadar Osmanlı,Selçuklu camileri dahil 8500'ü aşkın camiden şikayet almadık.
 
 
 
konyada alttan ısıtma sistemleri yapanlar , konyada camii alttan ısıtma sistemleri yapanlar , konyada zeminden ısıtma sistemleri uygulayanlar , konyada camii zemin ısıtma sistemleri yapanlar , konyada camii ısıtma sistemleri yapanlar

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *