Murat Vidanjör | tekirdağda acil vidanjör | çorluda acil vidanjör

Aksu Cad. No:6 Sultanköy Marmara Ereğlisi / Karaman
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 319 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Murat Vidanjör | tekirdağda acil vidanjör | çorluda acil vidanjör

Murat Vidanjör


Murat Vidanjör, 1995 yılında endüstriyel atık taşıma sektörüne adım atan bir firmadır. Şirket bünyesindeki lisanslı araçlarla (kamyon, tanker, vidanjör) hizmet vermeye başlamıştır. 2010 yılında ise yürürlükte yer alan mevzuatlar sonucunda tehlikeli atık taşımacılığına başlamıştır.

 


Murat Vidanjör, öncelikli olarak çevre temizliğini ilke edinmiştir. Bu amaçla birlikte endüstriyel atıkların taşınması ve bertarafına olanak sağlamayı kendimize görev edinmiş bulunmaktayız. Murat Vidanjör, bu sektörde ülke pazarı içinde kendine tanınmış ve saygı duyulan bir yere ulaşmayı hedeflemektedir. Daha geniş çapta bir çevreyle çalışma imkanına sahip olmak için ulusal ve uluslar arası düzeyde firma ile işbirliği yapmayı amaçlamıştır.


Murat Vidanjör Bünyesinde 2 adet Çevre Mühendisi bulundurmaktadır. Personel portföyü olarak deneyimli, bilgi birikimi yüksek yeniliğe açık elemanlar ile birlikte çalışmaktan mutluluk duymaktadır. Firma bünyesindeki araç kapasitesinin arttırılmasıyla, gelişmekte ve yenilenmekte olan mevzuatlara uygun olarak çalışma sisteminde düzenini sağlamış olmakla birlikte endüstriyel atık taşıma sektöründe aranan bir firma haline gelmiştir.

Firmalara , şirketlere kiralık ve satılık vidanjör hizmetimiz de mevcuttur.

 

 

tekirdağda acil vidanjör , çorluda acil vidanjör , çanakkalede acil vidanjör , tekirdağda vidanjörcüler , çorluda vidanjörcüler , çanakkalede vidanjörcüler , istanbulda vidanjörcüler , istanbulda acil vidanjör firmaları , tekirdağ endüstriyel atık taşıma , çerkezköyde endüstriyel atık taşıma , çorluda endüstriyel atık taşıma , çanakkalede endüstriyel atık taşıma , istanbulda endüstriyel atık taşıma , tekirdağda foseptik temizleme yapanlar , çorluda foseptik temizleme yapanlar , çanakkalede foseptik temizleme yapanlar , tekirdağda kanal temizleme yapanlar , çerkezköyde kanal temizleme yapanlar , çorluda kanal açma yapanlar , tekirdağ kanal açma yapanlar , çanakkale kanal açma yapanlar

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *