Murspeed Treyler San. Tic. Ltd. Şti.

Çukurcak Mevkii 174/A Üskat Denizli Köyü Gebze / Muğla
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 267 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Murspeed Treyler San. Tic. Ltd. Şti.

Çukurcak Mevkii 174/A Üskat Denizli Köyü Gebze

 Müşteri memnuniyetini ve dürüstlüğü kendine prensip edinmiştir. Beklentilere kısa sürede, en iyi fiyatlara ve en kaliteli şekilde cevap vermeyi hedef seçmiştir. MURSPEED TREYLER, genç, dinamik ve günümüz teknolojisinin tüm gelişmelerinden faydalanan kadrosuyla siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti verme çabasındadır.Yeni kurulan fabrikamızda yoğun tempoda Ar-Ge birimini de kurarak, yeni model araç tasarımları (Bilgisayar Destekli Tasarım) ve imalatını yapmaya başlamıştır.

 
 Müşteri Memnuniyeti: Bugüne kadar taahhüt etmiş olduğumuz projelerimizdeki başarımızın sırrı, her işimizde yeni bir heyecan duymamız, çözümü, müşterilerimizi de sürece dahil ederek bulmamız ve planlamamızdır.
 
 Deneyim: Eğitimi ve deneyimi ile yenilikçi çözümler üreten, sorgulayan, gelişen ve geliştiren dinamik insan kaynağımız başarımızın teminatıdır.

 

fabrikamızda 2 dingilden 10 dingile, 10 tondan 150 tona kadar gerek hidrolik dümenlenebilir, gerekse serseri döner, lowbed, sal dorse, konteyner dorsesi, tenteli, havuzlu dorseler, yat dorseleri, kazan dorseleri, trafo dorseleri ve birçok özel isteğe ve yükünüze göre imalat ve tadilat yapmaktayız.. Ayrıca yaptığımız yeni dorselere 2 yıl tadilat yaptığımız dorselere de 1 yıl garanti vermekteyiz. Taşıdığınız yüklerin önemini bildiğimiz için taşıdığınız sorumluluğu paylaşıyoruz.


Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *