Nice Ankara

1418 soakno.12 ivoksan-Ankara / Adiyaman
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 6 ve toplamda 313 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Nice Ankara

Firmamız   Yapı Otomasyon Sistemleri  alanlarında faaliyet göstermektedir. Otomasyon grubumuz otomatik garaj kapısı ve endüstriyel kapı, yanakayar ve dairesel kapı otomasyonları, radarlı kapı otomasyonları, çelik ve alüminyum kepenk sistemleri, panjur sistemleri, otopark giriş çıkış kontrol sistemleri, ferforje kapı ve korkuluk uygulamaları, pvc şerit perde, hızlı tip branda kapı otomasyonları konusunda satış ve montaj hizmeti vermektedir.

Firmamız 2004   yılından bu yana kalite, güven ve tecrübe anlayışını siz değerli müşterilerimize   sunmaktadır   Projelerinizde uygulanan veya uygulanması düşünülen sistemler hakkında bilgi, ücretsiz teknik araştırma ve çözüm konuları hakkında firmamızı seçmenizi temenni eder, iyi günler dileriz. 

 

Öz Onur   olarak hedeflerimiz "Kalitenin sürekliliğini sağlamak" Müşteri işlerine değer vermektir.  Müşteri memnuniyetini her zaman kendisi için hedef edinen   Öz Onur  yaptığı tüm işlerde garanti ve anında servis güvencesi vererek, bundan sonraki faaliyet hayatında da edinmiş oldugu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir. Saygılarımızla.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *