Ömeroğlu Beton Kalıp Ltd.Şti.

Büsan Özel Organize San.Böl.Fevzi Çakmak Mah.10651.Sk.No:15 Karatay/KONYA / Muş
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 5 ve toplamda 273 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Ömeroğlu Beton Kalıp Ltd.Şti.

Büsan Özel Organize San.Böl.Fevzi Çakmak Mah.10651.Sk.No:15 Karatay/KONYA

 HAKKIMIZDA

ÖMEROĞLUBeton Kalıpları 1992 yılında,KONYA 1974 doğumlu     ömerali oğlu ali AKDAŞ tarafından, beton kalıpları sektöründe imalatçı  firma olarak faaliyetine başlamıştır.

Konya ‘da 2000 m2 alanda kurulu fabrikasında üretim yapan ÖMEROĞLU, beton kalıpları üretiminde Türkiye'nin lider kuruluşudur.

Pazarlama stratejisini "koşulsuz müşteri memnuniyeti" felsefesi üzerine kuran ÖMEROĞLU LTD.ŞTİ. kuruluşundan bugüne kadar ürettiği her ürünün arkasında olarak, satış sonrası hizmet kalitesini göstermiş, sektöründe lider firma olmanın gereğini bu şekilde yerine getirmiştir.

Her geçen gün yeniliklerin takipçisi olmuş ve bunu tecrübeleriyle birleştirerek sizlere en iyiyi sunmayı amaç edinmiştir. Bu sayede,  kısa sürede çok sayıda müşteriye ulaşarak, sektörde kendini tanıtmayı başarmıştır. Çalışmalarında da zevk, zarafet, dekor, estetik ve teknolojik araçlar ön planda tutularak betonla teknolojiyi buluşturmuştur. Dijital slayt çalışmalarıyla istenilen görüntüyü bire bir betona yansıtabilen ilk ve tek kuruluştur.

MİSYONUMUZ

Firmamızın başarısı ve müşterilerimizin memnuniyetinde, sorumluluğunun farkında, takım ruhuna sahip, tecrübeli personel ile en kaliteli hizmeti, en kısa ve en düşük maliyetle ortaya çıkararak koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

 “Kalite Esastır, Güven Temeldir.’’ Anlayışıyla ve aynı zamanda sektörün zirvesinde olmanın güven ve gururuyla, konusunda uzman personeli ve yılların birikimiyle siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verme gayesindeyiz.

KALİTE POLİTİKAMIZ

İşletmemizin verimliliğini arttıran,
» Faaliyetlerimizi planlı ve ölçülebilir kılan bir sistem dahilinde;
»Müşteri, tedarikçi ve çalışan memnuniyetini esas alan,
» Sürekli gelişen, iyileşen bir çerçeve oluşturup,
» Gelişen teknoloji ışığında yeniliklere açık,
» Müşteri isteklerine ve yeni üretim tekniklerine hızlı uyum sağlayan bir firma olmak.
  

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *