PENDİK BRANDA

PENDİK /KAYNARCA / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 2 , Nisan ayında 8 ve toplamda 297 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

PENDİK BRANDA

 

Pendik Tente; 1996 Yılında sektörde deneyimli Savaş ve Birol KOÇYİĞİT kardeşler tarafından İstanbul`un; firmanın isminide aldığı PENDİK ilçesinde kuruldu.

Pendik Tente; Kurulduğu günden bu güne gerek PENDİK gerekse İstanbulun birçok semtinde faliyet gösteren firma şehirler arası önemli iş çözümlerinede imza atmıştır..

Pendik Tente; Metal ve Branda Çözümleri için kısa sürede aranan hale gelen firmamız iş tecrübesinin yanı sıra deneyimli kadrosu ve iş çözümleri için gerekli donanıma sahip hale gelmiştir..

Pendik Tente; İş disiplini ve iş güvenliğini pirensip haline getirmiş günümüz teknolojisine ayak uydurmayı başarının anahtarı olarak benimseyen firmamız genişleyen vizyonuyla yolunda devam etmektedir.Tente bizim işimiz mesleki bilgimizi sanat ve estetikle birleştiriyoruz, tenteyi sanata Dönüştüren Pendik Tente siz müşterilerimize tente alanında hizmete sınır tanımamaktadır.

Tente Ürün yelpazesinde Bulunan Örnek Çeşitleri Mafsalı Tente, Körüklü Tente, Çadırlar, Şeffaf Kaplama Tente, İnşat ve havuz Tentesi, Araç Tentesi, Spor Tentesi, Forklift Tente, Minder, Metal Tabelalar

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *