PETCİNİ.COM Kedi Köpek Maması

Kasımpaşa Mah. Sakızlı Sk. No:1/404 Zirve MENEMEN İZMİR / Afyon
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 7 ve toplamda 289 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

PETCİNİ.COM Kedi Köpek Maması

Kasımpaşa Mah. Sakızlı Sk. No:1/404 Zirve MENEMEN İZMİR


http://www.petcini.com


 Petcini.com Şeray Ofis Danışmalık Temizlik Ormancılık Hayvancılık İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. tarafından 2012 yılında Tüm evcil hayvanların  ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş, Tüm evcil hayvan besleyenlerin hizmetinde olan  sanal bir mağazadır. Sanal mağazamız Petcini.com ihtiyaçlarınızı pratik ve ekonomik bir şekilde karşılamak amacıyla kurulmuştur.

petcini.com un temel prensibi; evcil hayvan ürünleri sektöründe siz müşterilerimizin ve sevimli minik dostlarımızın tüm istek ve ihtiyaçlarını göz önünde tutarak, ürün ve hizmetlerin sürekli gelişimini izleyen, kaliteyi ön planda tutarak ,her zaman en kaliteli ürünleri, en  ekonomik şekilde ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ile sizlere ulaşmaktır.

Petcini.com profesyonel satış ekibi  ile müşterilerine en iyi hizmeti, en bol çeşidi, en iyi fiyatlarla sunmaktadır. Petcini.com Türkiye'nin dört bir yanına hizmet vermekte ve ayrıntılı ürün bilgileri ile binlerce ürünü müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Petcini.com, rahat  ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. Petcini.com’un amaçlarından biride  müşterilerine satın aldıkları ürünleri  güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde ulaştırmaktır. Müşterilerimiz her türlü sıkıntı  ve arzularına sikayet@petcini.com E_postamıza ileterek müşteri hizmetlerimize ulaşabilirler. Müşterilerimizin  istek ve şikâyetlerini titiz bir şekilde değerlendirip, gerekli çözümleri bulmayı ve yenilikleri yapmayı kendimize ilke edinmişizdir.

Petcini.com ile en kaliteli ürünlere, en ekonomik fiyatlarla, en iyi hizmetle ulaşmak için bir tık uzağınızdayız.

Bizi ulaştığınız için teşekkür ederiz memnuniyetiniz bizim gururumuz olacaktır.                                                                                                

FİRMAMIZ PETİTE PATTE KEDİ VE KÖPEK MAMASININ ÜRETİCİSİDİR.

ÜRÜNLERİMİZİN DİĞER ÜRÜNLERDEN FARKI KÖPEK MAMASININ 15 KG ORJİNAL PAKETLER İÇERİSİNDE 3KG AYRI PAKETLERE AYRILMIŞ OLMASIDIR.

AYRICA KEDİ MAMALARIMIZDA  16 KG ORJİNAL PAKETLER İÇERİSİNDE 1 KG  OLARAK AYRI  PAKETLENMİŞTİR.


SİPARİŞ HATTI:

0232 832 02 00

KAMPANYA SİTEMİZ:

http://www.kitirkitir.com


Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *