Ramez Ferforje Sanat Atölyesi | istanbul bahçe giriş kapısı yapanlar | istanbulda balkon korkuluğu imalat ve satışları | Küçükçekmecede balkon korkulu

İkitelli Organize Sanayi / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 6 ve toplamda 265 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Ramez Ferforje Sanat Atölyesi | istanbul bahçe giriş kapısı yapanlar | istanbulda balkon korkuluğu imalat ve satışları | Küçükçekmecede balkon korkulu

RAMEZ FERFORJE SANAT ATÖLYESİ

20 yıllık tecrübemizle kurduğumuz Ramez Ferforje Sanat Atölyesi 6 yaşında !

Bu sektörde 19 yıldır sizlere demirden sanatsal ürünler sunmak için çalışıyoruz !

On dört yıllık deneyimimizle Ramez Ferforje Sanat Atölyesi çatısı altında imalatlar yapıp siz değerli müşterilerimize hizmet etmeyi amaçlamaktayız.Neler isteyebileceğinizi şu başlıklar altında sıralayabiliriz. Ferforje merdiven korkulukları, ferforje balkon korkulukları, ferforje bina giriş kapıları, ferforje bahçe giriş kapıları, ferforje bahçe duvar üstü korkulukları, ferforje bahçe aksesuarları, ferforje çiçeklikler, ferforje gazebolar,  ferforje şamdanlar, ferforje avizeler, ferforje aplikler, ferforje masalar, ferforje sehpalar, ferforje sandalyeler, ferforje dresuarlar, ferforje aynalar, ferforje yatak başlıkları, ferforje etajerler, ferforje vitrinler, ferforje perde kornişleri, ferforje şezlonglar.

 

Bu yaptığımız ürünleri aynı zaman da el işçiliği ile yapmaktayız, demirin yumuşaklığı sayesinde sınırsız figürlerle ürünlerimize şekiller vermekteyiz.

Biz demiri öfkeyle değil aşkla dövüyoruz, onun için bize itaat ediyor. Biz ne olmasını istiyorsak demir onu oluyor. Demir binlerce yıldır insanlara en güzel dekoru cömertçe yaşatıyor.

Bizim işimiz bu!

Hizmet etmekte bulunduğumuz bu sektörde hiçbir firmayla ortak çalışmamız bulunmamaktadır.


Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *