Sakarya Onur Erkek Öğrenci Yurdu

Şirinevler Mah. İbrahim Kangal Caddesi No: 83 SAKARYA - ADAPAZARI (Devlet Hastanesi Karşısı Shell Benziklikten Giriş) / Van
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 304 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Sakarya Onur Erkek Öğrenci Yurdu

Şirinevler Mah. İbrahim Kangal Caddesi No: 83 SAKARYA - ADAPAZARI (Devlet Hastanesi Karşısı Shell Benziklikten Giriş)

WEB SİTEMİZİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Onur Erkek Öğrenci Yurtları

10 yıldır Sakarya'da 3 adet yüksek öğrenim yurdu ile üniversite öğrencilerine ev kalitesinde hizmet vermektedir.

Zemin etüdleri yapılmış güvenilir ve sağlam binalarıyla, yeni eğitim ve öğretim yılında Onur Öğrenci Yurtları sizlere ailenizden uzak geçecek zamanınızda kendi eviniz kadar sıcak bir ortam sunmaya devam edecektir.

Yemek ihtiyacınızı şık ve rahat yemekhanemizde, sabah açık büfe kahvaltı, akşam ise 4 çeşit leziz ve temiz yemeklerimizle karşılayabilirsiniz.

Günlük oda temizliği, günlük banyo ve tuvalet temizliği yapılmaktadır. Çamaşır yıkama derdi olmadan ailenizdeki temiz ortamı ve evinizin sıcaklığını bizde bulacaksanız.

2 Kişilik özel odalarımızda içinde tuvalet ve banyo mevcuttur. 2 ve 3 kişilik odalarda, tek kişilik ortopedik yataklar, anahtarlı ahşap dolaplar, komidin, çalışma masası, silikonize elyaf yastık ve yorganlar kullanarak, huzurlu, güvenli ve rahat bir ortam konforunu yaşayacaksınız. Odalarda SINIRSIZ ADSL internet bağlantısı ile dünyaya her zaman bağlı kalabilir ve bilgi ihtiyacınıza göre her an kullanabilirsiniz.

 
Sakarya Onur Erkek Öğrenci Yurdu ,sakarya disiplinli öğrenci yurtları,sakarya güvenlikli öğrenci yurtları,sakarya ekonomik erkek öğrenci yurtlarıadapazarında erkek öğrenci yurtları | adapazarında spor salonlu erkek öğrenci yurtları | adapazarı uygun fiyatlı erkek öğrenci yurtları | adapazarında bulunan erkek öğrenci yurtları | sakaryada bulunan erkek öğrenci yurtları | 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *