Samsunda Erkek Öğrenci Yurdu Han Pansiyon

19 Mayıs Mah. Muradiye Sok. No:9 Samsun / Yozgat
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 4 ve toplamda 282 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Samsunda Erkek Öğrenci Yurdu Han Pansiyon

19 Mayıs Mah. Muradiye Sok. No:9 Samsun

 Erkek Öğrenci Yurdu

Öğrenci kervanının tek HAN’ı

Samsun merkezinde faaliyete giren Han Erkek Öğrenci Yurdu’nda yeni sezon için yapılan hazırlıklar tamamlanıp erkek öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Ailesini geride bırakıp gurbette okumanın maddi ve manevi açıdan ne denli zor olduğunu ancak yaşayan bilir. Öğrencilik hayatının şekilleneceği şehre adapte olmak, o şehrin dünyasında var olmak ilk aşamalarda mutlaka çileli olacaktır. Bu yüzden kişinin öğrencilik hayatını geçireceği şehirde ekonomik durumun zorluk çıkartmayacağı ve rahatının da en üst seviyelerde olacağı bir ortam bulunması gerekiyor. Samsun merkezinde faaliyete giren Han Erkek Öğrenci Yurdu, bünyesinde oluşturduğu yapılanma ile öğrencilerin öğrencilik hayatında her türlü isteklerine cevap verebilecek bir yurt konumunda.

Neler yok ki?

Öncelikle şehir merkezinde olması ve çevresinde hastaneden postaneye kadar ihtiyaç dâhilinde her noktaya rahatlıkla ulaşılabilecek bir mekân özelliği taşıması en önemli ayrıcalığı. Daha önce Ankara ve İstanbul’da faaliyet gösteren Han Erkek Öğrenci Yurdu’nda 27 adet oda bulunuyor. Toplam 600 m2 olan 4 katlı bu yurdun her katında da ayrı olarak banyo ve WC bulunuyor. 75 öğrenci kapasitesi olduğunu da belirtirsek ortalama olarak 4 kişiye 1’er tane banyo ve WC düşüyor diyebiliriz. Diğer yurtlarda bu rakam çoğu kez “8–9 kişiye 1” olurken, Han Erkek Öğrenci Yurdu’nda ortaya çıkan bu sonuç, tercih hakkının bu mekândan yana kullanılması konusunda da önemli bir faktör oluşturuyor. Bir diğer unsurlara geçecek olursak, her odada kablolu TV yayını, sınırsız internet, 24 saat sıcak su, sabah kahvaltısı, isteğe göre akşam yemeği, öğrencilerin streslerini atabileceği yeşillikler içerisinde bir bahçe, etüt salonu, son derece konforlu yataklar ve sakin bir ortam var.

İşletmeciliğinin Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Orhan Akpınar tarafından yapıldığı ve başında ise emekli öğretmen Özgen Akpınar’ın olduğu Han Erkek Öğrenci Yurdu’nda işletmeciliğin ve öğrenci psikolojisinin ne demek olduğunun açıkça bilindiği ise meydana çıkıyor. Şu anki fakülteye ulaşımı sağlayan raylı sistem yakınında bulunan ve yakında Kirazlık mevkiine geçecek olan fakültenin de diğer yurtlara göre daha yakınında olacak olan bu yurtta aynı zamanda öğrencilerin isteği doğrultusunda geziler de düzenlenecek. Sosyal hayatın merkezinde olan Han Erkek Öğrenci Yurdu, Samsun’da ilk yılı olması sebebi ile öğrenciler için kaçırılmayacak derecede uygun fiyat ve taksit imkânları sunuyor. Disiplin ve konfora önem verilen bu işletme yarınlara büyük umutlarla bakan gençlere yürüdükleri bu meşakkatli yolda uğrayabilecekleri ve geride tatlı anılar bırakabilecekleri bir “Han” olabilmek için şimdi kapılarını öğrencilere açıyor ve öğrenim hayatları boyunca da her türlü desteği verebilmek adına öğrencilerini bekliyor.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *