SERKAN ÖZKAN NLP & KİŞİSEL GELİŞİM & KOÇLUK MERKEZİ

Şair Eşref Bulvarı No: 67 Elif Apt. ( Domino\'s Pizza Üstü ) Alsancak - İZMİR / Afyon
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 6 ve toplamda 306 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

SERKAN ÖZKAN NLP & KİŞİSEL GELİŞİM & KOÇLUK MERKEZİ

Şair Eşref Bulvarı No: 67 Elif Apt. ( Domino\'s Pizza Üstü ) Alsancak - İZMİR

Kişisel Gelişim Uzmanı olan Serkan ÖZKAN İzmir doğumludur.

İzmir Özel Türk Koleji’nin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi "Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü" nde eğitim aldı. Uluslar arası NLP Eğitimcileri Birliği’nin uzmanlık sertifikalarına sahip Sinir Dili Programlama uygulayıcısı ve eğitmenidir.

Profesyonel bir koç, bir motivasyon konuşmacısı ve başarı eğitmeni olarak genç yaşta büyük başarılara imza attı. İlk seminerini 17 yaşında verdi. Başarının ve yaratıcılığın sırrının bildiklerini kendi hayatında yapabilmekten ve meditasyondan geçtiğini anlatan Serkan ÖZKAN, Kendi Kendini Yönetmek, Kişisel Liderliğinizi Arttırmak, Dengeli Mutluluk Yakalamanın Yolları, Başarı ve Huzuru Bir Arada Yaşamak gibi eğitimler geliştirerek birçok insanın hayatını değiştirmektedir.

Profesyonel bir konuşmacı, yazar ve değişim uzmanıdır. Aldığı öğretileri kendi tarz ve üslubuyla birleştirerek alanında ekol olarak danışmanlık yapmayı sürdürmektedir.

"NLP Kişisel Gelişim", "Futbol Mentörlüğü"," NLP Wellness", Liderlik Koçluğu" , "Anlayarak Hızlı Okuma", "Öğrenci Koçluğu" "Etkili İletişim", "VIP Coaching" "Performans", "Satış Teknikleri" , "Özgüven" ,"Öğrenme Motivasyonu", "Sınav Motivasyonu", "Konsantrasyon", "Bilinçaltı Telkin","Farkındalık" gibi sağlıklı insanların hayat kalitesini ve profesyonel verimliliklerini arttırmaya yönelik seminerler / eğitimler vermektedir.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *