sinop dekor

meydankapı mah. ortayol sok. no:5/B / Aksaray
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 3 ve toplamda 285 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

sinop dekor

meydankapı mah. ortayol sok. no:5/B

 Sinop Dekoryum; kurulduğu 2008 yılından bu yana lider, kaliteli, yenilikçi ve fark yaratan birçok ithal markayı bünyesinde bulunduruyor. Yaşam alanlarında kaliteyi zerafeti ve estetiği bir arada sunan duvar kaplama ürünleri ile dekorasyon sektöründe hizmet vermektedir.

Sinop Dekoryum, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, en kaliteli ürünleri kullanarak müşteri beklentilerine göre ürünleri ve hizmetleri sürekli şekillendirme stratejisiyle yola çıkmıştır.

Sinop Dekoryum; Duvar Kâğıdında trendleri belirleyen Rasch, klasik ve modern stillere uzanan desen seçenekleri ve özellikle İtalyan stilini tamamlayan ağır vinil duvar kağıtları ile öne çıkan Moschino, modern ve yenilikçi desenleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunan Deco4walls, başta floral ve country duvar kağıdı çeşitleri olmak üzere birçok desen seçeneğini bünyesinde bulunduran Norwall, farklı floral ve damask desen seçenekleri ile dikkati çeken GrandDeco ürünlerine sahiptir.

Sinop Dekoryum; Doğal taş ve Çimento esaslı Kültür Taşlarıyla, sektörün öncü firmalarıyla çalışıp siz değerli müşterilerimizin beklentilerine ve zevkine göre mekânlar yaratma konusunda da her zaman yanınızda.

- See more at: http://www.sinopdekoryum.com/viewpage.php?page_id=1#sthash.xEh1UUGA.dpuf

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *