SMT Dalgıç Pompa| Bursa |bursada dalgıç pompa şirketleri |Bursada sondajcılar |Bursada sondaj kuyu suyu temizleme

... / Elaziğ
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 3 ve toplamda 249 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

SMT Dalgıç Pompa| Bursa |bursada dalgıç pompa şirketleri |Bursada sondajcılar |Bursada sondaj kuyu suyu temizleme

SMT Dalgıç Pompa

Dalgıç pompa, sondaj, hidrofor, su sistemleri, kuyu temizlik, satış ve servis hizmetleri vermekteyiz.

2000 yılında kurulan SMT DALGIÇ POMPA SONDAJ ŞTİ, Başarıyı yakalamaktan daha önemli olan başarıyı korumak prensibine inanarak çalışmalarını sürdüren müşteri memnuniyetini ön planda tutan sektöründe birçok başarılı işe imza atmanın mutluluğu içindedir.

 
Günümüzde SMT DALGIÇ POMPA VE SONDAJ HİZMETLERİ ŞTİ. Gelişen Türkiye’de çağdaş bir yaşam kurma sürecine katkı sağlamak… Bu hedeflere ulaşabilmek için, firmamızın kuruluşunun gerçekleştiği 2000 yılından beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

 
SMT DALGIÇ POMPA VE SONDAJ ŞTİ. Nin ; Temel faaliyet alanları arasında;Dalgıç pompa satış servis sökme takma bakım onarımı,Su sondajı yapımı, jelojik etüt hizmetleri,kuyu temizlik (inkişaf) yapımında sektörün öncü firması olmaktadır, hidrofor satışı bakım onarım hizmetleri,anahtar teslimi su pompaları satış ve kurulumu konusunda BURSA Merkez olmak üzere Güney Marmara Bölgesinde hizmet vermekteyiz.

 


Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçların hizmette yeterlilik sınırını yükselttiği bilinciyle daha etkin, daha nitelikli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gereksinimimiz olan moral ve enerjinin en önemli kaynağı sizlerin takdir ve hoşgörülerinizdir. Değerli sipariş emirlerinizi bekler, esenlikler dileriz.

 

bursada dalgıç pompa şirketleri ,yıldırımda sondajcılar ,yıldırımda dalgıç pompacı ,bursada sondaj kuyu temizliği

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *